2/1/14

Ευχαριστούμε Βαλένθια! Ναι, είναι κοινός ο αγώνας μας για Ελευθερία και Δικαιοσύνη (video)


Ευχαριστούμε Βαλένθια! Ναι, είναι κοινός ο αγώνας μας για Ελευθερία και Δικαιοσύνη (video)Μήνυμα αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους συναδέλφους τους της ΕΡΤ, στέλνουν για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Βαλένθια οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους παρά το το βίαιο μαύρο αλά ελληνικά που έριξε στους δέκτες η περιφερειακή κυβέρνηση. 

Σε αυτόν τον κοινό αγώνα για ελευθερία και Δικαιοσύνη οι Ισπανοί συνάδελφοί μας δηλώνουν βέβαιοι «μαζί θα αγωνιστούμε και θα κερδίσουμε». 

Συμφωνούμε μαζί σας συνάδελφοι και σας ευχαριστούμε!

Έτσι έπεσε το μαύρο και στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια (video)

Οργή λαού στη Βαλένθια για το κλείσιμο της δικής τους ΕΡΤ - (video)

Στις 29 Νοεμβρίου η περιφερειακή κυβέρνηση έριξε μαύρο στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο θυμίζοντας όσα ζήσαμε εμείς στην ΕΡΤ την 7η Νοεμβρίου για να εκτελέσουν το πραξικόπημα της ισπανικής κυβέρνησης και επί της ουσίας τη Δημοκρατία, την Πολυφωνία τον πλουραλισμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο για να εφαρμόσουν τον νόμο και την τάξη αφήνοντας στο δρόμο 1200 εργαζόμενους και στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην δημόσια ενημέρωση.

Η απόφαση εξόργισε τους Ισπανούς που κατέβηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το βίαιο μαύρο που έριξε η περιφερειακή κυβέρνηση με στόχο όπως έλεγε τότε ο Αλμπέρτο Φάμπρα, να φτιάξει μία λιγότερο δαπανηρή και πιο αποδοτική δημόσια τηλεόραση από την προηγούμενη.

πηγή: ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου