25/6/15

Καλή συμφωνία είναι η νεκρή συμφωνία

Οποιαδήποτε συμφωνία με τους δανειστές θα είναι μια κάκιστη συμφωνία για τον λαό. Όπως πλέον δείχνουν επανειλημμένες δημοσκοπήσεις, αυτό το ξέρει η πλειοψηφία του κόσμου, και δεν μπορεί παρά να το ξέρει και ο τελευταίος «φιλοθεσμικός» Έλληνας διαπραγματευτής. 

Κι όμως οι εκπρόσωποί μας ακόμα σήμερα επιμένουν να παζαρεύουν το ποσοστό της εξαθλίωσης του λαού και της χώρας τους προσφέροντας όλο και περισσότερο αίμα στα νεοφιλελεύθερα βαμπίρ! Αν αυτά τα ίδια δεν απορρίψουν και το τελευταίο ουσιαστικό αίτημα της ελληνική κυβέρνησης, δυστυχώς οι… δικοί μας είναι ικανοί να συνεχίζουν το καλόπιασμα μέχρι τελικής πτώσης, η οποία φυσικά και θα έρθει συντομότατα αν όχι άμεσα. Αυτή η κυβέρνηση θα έχει σύντομο και άδοξο τέλος, καθώς σκοπεύει να μας πουλήσει για διαπραγματευτική νίκη και αριστερή συνέπεια λόγων και έργων τη χειρότερη εξαθλίωση και εξαπάτηση που έχει υποστεί εν καιρώ ειρήνης η χώρα.
 

Ο μόνος τρόπος να σωθεί –αντίθετα με ό,τι πιστεύουν τα «φιλοθεσμικά» μέλη της- είναι να συνεχίσει το σκληρό ροκ η Μέρκελ και η Λαγκάρντ ώστε να αναγκαστούν οι Τσίπρες να αποχωρήσουν και να προετοιμαστούν στα σοβαρά για οριστική ρήξη και έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου