21/7/14

Η ισοπέδωση της Γάζας και τα παλαιστινιακά μωρά-«φίδια»!



Οι ΗΠΑ, που... λυπούνται για τον χαμό των αμάχων Παλαιστινίων, συμπληρώνουν με μερικές ακόμα εκατοντάδες εκατομμύρια ενίσχυσης τα 3+ δις της στρατιωτικής βοήθειας προς το Ισραήλ.   

Αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο Gilad Sharon (γιός του γνωστού εγκληματία πολέμου, πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Ariel Sharon) δηλώνει ότι οι κάτοικοι της Γάζας δεν είναι αθώοι διότι εξέλεξαν τη Χαμάς. Ούτε όμηροι είναι, ισχυρίζεται, διότι επέλεξαν ελεύθερα να ζήσουν εκεί. Άρα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες της απόφασής τους. Δηλώνει ακόμα ότι η Γάζα πρέπει να ισοπεδωθεί ολόκληρη. 

Σύμφωνοι με το πνεύμα αυτό, ανάμεσα στους πρώτους στόχους των βομβαρδισμών, οι Ισραηλινοί επέλεξαν να συμπεριλάβουν σχολείο και νοσοκομείο! 

Το χειρότερο νέο είναι ότι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις πάνω από 90% είναι αυτή τη στιγμή το ποσοστό των Ισραηλινών πολιτών που συμφωνούν με την επιχειρούμενη γενοκτονία των Παλαιστινίων!
 
Μια γυναίκα μέλος του Κοινοβουλίου τους (Knesset) υποστήριξε μάλιστα ότι ο εχθρός δεν είναι η Χαμάς αλλά οι ίδιοι οι πολίτες της Γάζας. Και δήλωσε ότι δεν λυπάται ούτε καν για τον θάνατο αμάχων γυναικών στη Γάζα διότι αυτές είναι που γεννοβολάνε μικρά παλαιστινιακά φίδια!
 
Και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι απαιτήσεις της Χαμάς είναι μετριοπαθέστατες: Να απελευθερωθούν συγκεκριμένοι κρατούμενοι που προκλητικά ξανασυνέλαβε το Ισραήλ παρά την προηγούμενη απελευθέρωσή τους, και να ανοίξουν τα σύνορα προς την Αίγυπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου