7/11/12

Νέο ραντεβού σήμερα στους δρόμους

apergia.jpg
Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα που διοργανώνουν συνδικάτα και οργανώσεις εν όψει της ψήφισης των νέων σκληρών μέτρων λιτότητας στην Βουλή.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κλιμακώνει τους αγώνες της και συμμετέχει στη 48ώρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ τις ημέρες ψήφισης των μέτρων. Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους νέους να πάρουν μαζικά και δυναμικά μέρος στις κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα αύριο καλεί σε συγκέντρωση και πορεία αύριο στις 10:30 μπροστά στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους αγώνες των εργολαβικών εργαζομένων του Πανεπιστημίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα Πρωτοβάθμια σωματεία- μέλη της να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις που θα λαμβάνουν χώρα κατά τη 48ωρη απεργία. Συγκεκριμένα, για αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου καλεί σε προσυγκέντρωση στην Καμάρα 10:30 π.μ. το πρωί και θα ακολουθήσει πορεία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε δύο απεργιακές συγκεντρώσεις καλεί αύριο στην Θεσσαλονίκη το ΠΑΜΕ: Στις 10.30 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου και το απόγευμα στις 7 στον ίδιο χώρο.

Αύριο Τετάρτη, η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων καλεί σε πορεία στις 10.30 με συγκέντρωση στην Καμάρα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17.00 νέα συγκέντρωση στην Καμάρα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Ο.Α.Σ.Θ., σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 από ώρα 11:00΄ π.μ. και έως 16:00΄ μ.μ., συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε..

Απεργία διαρκείας από την Δευτέρα αποφάσισε η Ομοσπονδία αυτοκινητιστών για όλη την χώρα. «Σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 5 το πρωί ξεκινάμε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ξαναβγαίνουμε στους δρόμους κι ο Θεός …των τουριστικών χορηγών ας βάλει το χέρι του», προσθέτει η ανακοίνωση.

πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου