7/12/13

ΠΟΕΜ και ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ καλούν το απόγευμα στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


ΠΟΕΜ και ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ καλούν το απόγευμα στο συλλαλητήριο στο ΣύνταγμαH ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ):
"Όλοι στο Σύνταγμα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ.
 

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Την συνέχιση της βάρβαρης, αδιέξοδης και αποτυχημένης πολιτικής που ακολουθείται εδώ και τρεισήμισι χρόνια, έρχεται να επιβεβαιώσει ο υπό ψήφιση προϋπολογισμός που κατέθεσε η Κυβέρνηση στην Βουλή".

 
H ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Μετάλλου:

"Η ΠΟΕΜ   Συμμετέχει  στο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 6 μ.μ στο Σύνταγμα, ημέρα ψήφισης του  προϋπολογισμού. Ενός προϋπολογισμού που  κινείται στα πλαίσια της μονομερούς  εισπρακτικής λογικής, που θα οδηγήσει  στην αύξηση της ανεργίας, στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, στην  κατάρρευση της κοινωνικής συνοχής και σε πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.

Σε μία χώρα που για έξι συνεχή έτη βρίσκεται σε ύφεση,  η ανεργία έχει φθάσει στο 27%, οι μισθοί όσων ακόμη εργάζονται και πληρώνονται έχουν  υποστεί  δραματικές μειώσεις,  οι συντάξεις το ίδιο,  οι αυτοκτονίες  και οι ασθένειες  έξ  αιτίας της κρίσης έχουν αυξηθεί σε πρωτοφανή για τη χώρα μας αριθμό, η κυβέρνηση  αγνοώντας  όλα αυτά,  καταθέτει ένα προϋπολογισμό   φοροεισπρακτικής λογικής, είναι βέβαια απορίας άξιο, δεν αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες, ότι πλέον κανένας δεν έχει να δώσει τίποτα! 

Καλούμε τους Μεταλλεργάτες να συμμετέχουν μαζικά και  δυναμικά στο Συλλαλητήριο της 7ης Δεκεμβρίου 2013, στις 6 μ.μ στο Σύνταγμα.
 

Όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια σε όλους αυτούς που ισοπέδωσαν και διέλυσαν τις ζωές μας".

πηγή: ertopen.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου