31/3/12

Από τον Παρθενώνα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης


thumb
του Στέλιου Ελληνιάδη 

Έχω ταξιδέψει δεκάδες φορές σε δεκάδες χώρες με διαφορετική κουλτούρα. Από τη Σκωτία ως το Νεπάλ και από το Ισραήλ έως τη Γεωργία και τη Φινλανδία. Παντού απολάμβανα τις ευεργετικές επιπτώσεις της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Παρθενώνα! Παντού ο Έλληνας είχε ξεχωριστή αντιμετώπιση μόνο και μόνο επειδή οι αλλογενείς, Άγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλοι, τον συνδέανε, συνειδητά ή υποσυνείδητα, με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, τον Μέγα Αλέξανδρο, τους ήρωες της επανάστασης του ’21, τους αντιφασίστες μαχητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το ζευγάρι Γλέζο- Σάντα που κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη, τους νομπελίστες ποιητές Ελύτη και Σεφέρη, την Φραγκοσυριανή, τα Παιδιά του Πειραιά και το συρτάκι, τον Κρητικό Ζορμπά και τον Ωνάση, το λάδι και το κρασί, τις Κυκλάδες και τις ατελείωτες παραλίες, τον ζωογόνο ήλιο και τον καταγάλανο ουρανό!

Ακόμα και ο πιο λέτσος νέο-Έλληνας έπαιρνε πόντους! Εδώ και δυο χρόνια, αυτό το πλεονέκτημα χάνεται ραγδαία! Γιατί η χώρα έπεσε στα νύχια των τοκογλύφων που οδηγούν τη χώρα και το λαό στην πλήρη απαξίωση. Γιατί δεν είναι μόνο ότι οι τοκογλύφοι υφαρπάζουν τον εθνικό πλούτο. Ούτε ότι προκαλούν μια γενική φτώχεια που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. 
Αμαυρώνουν ολόκληρο το λαό, αδιακρίτως, και τον σέρνουν στον έσχατο εξευτελισμό.

Τεμπέλης, κλέφτης και απατεώνας είναι ο μέχρι χτες κληρονόμος του μεγάλου πολιτισμού και της ευλογημένης χώρας. Έτσι αποφαίνονται οι «σύμμαχοι» και οι ομοτράπεζοι στη μεγάλη ευρωπαϊκή «οικογένεια». Τα Άγια Συμφέροντα. Κι όταν ταξιδεύεις, τώρα, σε στραβοκοιτάνε οι αναμάρτητοι Γερμανοί της Ζίμενς με δύο φρεσκοκαθαιρεμένους για σκάνδαλα προέδρους και οι άλλοι Ευρωπαίοι με πρωθυπουργούς πνιγμένους στη μπόχα, τύποι Μπερλουσκόνι και Κάμερον, και πολιτικούς που συγκυβερνούν τις δημοκρατίες με του< φασίστες!


Γιατί το σχέδιο είναι σχέδιο κα πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα με επιλεγμένο ντόπιο υπηρετικό προσωπικό που ξεσκαρτάρισαν από τα κόμματα εξουσίας. Ο εθνικός πλούτος -γη, χρυσός, τρόφιμα, πετρέλαιο, δημόσιοι τομείς υγείας, ενέργειας, εκπαίδευσης κ.λπ.-, θα περιέλθει με το ελάχιστο της αξίας του στα μονοπώλια. Οι πολίτες της χώρας θα αντικαταστήσουν σταδιακά τους φτηνούς ξένους μετανάστες στις ευρωπαϊκές βιομηχανίες. Οι μητροπόλεις θα καλύψουν τις ανάγκες τους σε εργατικά χέρια που σε βάθος χρόνου ανέρχονται σε 56 εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κομισιόν, αντικαθιστώντας τους έγχρωμους αναλφάβητους μουσουλμάνους με λευκούς εγγράμματους χριστιανούς με το ίδιο κόστος εργασίας. Έλληνες, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Μολδαβοί, Σέρβοι, Νοτιο-ιταλοί, μαζί με λευκούς μουσουλμάνους (Βόσνιους, Αλβανούς και Κοσοβάρους) θα αποτελέσουν τους προσεχείς φτηνούς εργάτες στις πλούσιες χώρες του Βορρά, καλύπτοντας τα κενά που δημιουργεί το οξύ δημογραφικό πρόβλημα στις αναπτυγμένες χώρες.

Μ’αυτό τον τρόπο, χωρίς να ανεβάζουν το κόστος, οι Ευρωπαίοι θα έχουν μικρότερη εξάρτηση από τους έγχρωμους μετανάστες που αναζωπυρώνουν τα ρατσιστικά αισθήματα των πολιτισμένων Ευρωπαίων και θα ενσωματώνουν τις χώρες του νότου φαινομενικά ως ισότιμες, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι δορυφόροι για φτηνές πρώτες ύλες  και εργατικά χέρια με μισθούς πείνας. 
To σχέδιο δεν θέλει και μεγάλη ευφυία για να γίνει αντιληπτό. Για να υλοποιηθεί, οι Εφιάλτες έχουν βρεθεί και, μάλιστα, είναι πολύ δραστήριοι και αποτελεσματικοί.

Ο μέγιστος ξεπεσμός!

Μέσα σ’ αυτή τη λογική, το σχέδιο συμπληρώνεται με τη μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο, μια διάσπαρτη φυλακή . 
30 στρατόπεδα συγκέντρωσης μόνο σε πρώτη φάση! Η μέγιστη διαστροφή! Γιατί η πίεση ανεβαίνει. Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν να ρημάζουν το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Παλαιστίνη, το Λίβανο, τη Συρία, την Υεμένη, την Αίγυπτο, τη Λιβύη, το Σουδάν, τη Σομαλία και τη Νιγηρία εκτοπίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους που φεύγουν για να σωθούν. Είναι άραγε τυχαίο ότι η μετανάστευση προς την Ευρώπη ξεκίνησε ταυτόχρονα με τους βομβαρδισμούς, τα πραξικοπήματα, τις σφαγές και τους αποκλεισμούς που πραγματοποιούνται από Αμερικανούς και Ευρωπαίους ο’ αυτές τις χώρες; Επιπλέον, είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί με τους Ισραηλινούς, πιθανόν και ορισμένους φιλοαμερικάνους Άραβες δικτάτορες που λυμαίνονται τα πετρέλαια, ετοιμάζουν επίθεση στο Ιράν, που αναπόφευκτα θα προκαλέσει νέο τεράστιο κύμα προσφύγων προς κάθε κατεύθυνση! Αλλά αυτοί δεν πρέπει να φτάσουν στην καρδιά της Ευρώπης.

Η Ελλάδα, όπως φαίνεται, προορίζεται να είναι το μόνιμο ανάχωμα στο δρόμο προς την Ευρώπη. Επειδή, λοιπόν, η πίεση θα αυξάνει συνεχώς, όσο αυτές οι χώρες θα βυθίζονται όλο και πιο βαθιά στο χάος προκειμένου να τους παίρνουν δωρεάν τα πετρέλαια και τον υπόλοιπο ορυκτό τους πλούτο, οι  μητροπόλεις, με αιχμή τούς τραπεζίτες και τους τοκογλύφους, παίρνουν τα
μέτρα τους.

Με τις συνθήκες, Δουβλίνο 2, Σένγκεν κ. ά., που υπέγραψε χωρίς καν να τις έχει μελετήσει το ελληνικό υπηρετικό προσωπικό, η Ελλάδα βρέθηκε ανοχύρωτη μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα. Τον εγκλωβισμό μέσα στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών που κατευθύνονταν προς τις ευρωπαϊκές χώρες μέσω Τουρκίας και Ελλάδας. Αλλά, ενώ η Τουρκία δεν τους κρατάει στο έδαφος της και τους αφήνει να συνεχίσουν το ταξίδι τους, η Ελλάδα, υποταγμένη και εξαρτημένη, τους κρατάει με το ζόρι μέσα στα σύνορα της. Αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα εκρηκτικό πρόβλημα που μια διαλυμένη χώρα αδυνατεί να διαχειριστεί σωστά, ανθρωπιστικά και δημοκρατικά. Αντί, λοιπόν, να δοθεί ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, τόσο για τους εντόπιους όσο και για τους εγκλωβισμένους ξένους, η νομενκλατούρα της Ελλάδας, κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη. Διαιωνίζει τον εγκλωβισμό των μεταναστών χτίζοντας δεκάδες στρατόπεδα σε όλη τη χώρα. 

Μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια πελώρια φυλακή, για να μην ενοχληθούν οι πλούσιοι Ευρωπαίοι. Αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά της χώρας. Μεταβάλλοντας τη χώρα με τον πλούσιο πολιτισμό και την πανέμορφη φύση σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, με δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες φυλακισμένους. Υποβαθμίζοντας όλη τη χώρα, κατασπαταλώντας πόρους που λείπουν από νοσοκομεία, σχολεία και υποδομές, διαλύοντας τους κοινωνικούς ιστούς και δημιουργώντας ανθρώπινες χωματερές! 

Η μέγιστη εξαθλίωση και ταπείνωση της χώρας και του λαού της. Η μέγιστη βαναυσότητα σε βάρος φτωχών και κατατρεγμένων ανθρώπων.
Αντί να αναπτύξουμε τις δημιουργικές δυνατότητες του τόπου, που διαθέτει ένα πολύ μορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό, μια πολύμορφη κουλτούρα και μια ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά μέσα σε μια φύση θεϊκή, το υπηρετικό προσωπικό αναπτύσσει τις χειρότερες μορφές καταπίεσης, διασυρμού και εκφυλισμού.

 Αντί να στοχεύουμε σε μία χώρα που αναδεικνύει το πνεύμα, τη γλώσσα, την ιστορία, τους καρπούς της γης και την ομορφιά της φύσης, οι Εφιάλτες κατασκευάζουν μια χώρα-φυλακή για να ανταποκριθούν στα σχέδια των τοκογλύφων και να αποχαυνώσουν περισσότερο μια ρατσιστική και καθυστερημένη κοινωνικά και πολιτισμικά μειοψηφία που ονειρεύεται στρατόπεδα ναζιστικού τύπου με τους Πακιστανούς στη θέση των Εβραίων και των Σλάβων.
Επί πλέον, με πρόσχημα τους μετανάστες, θέλουνε να δημιουργήσουν ένα αστυνομικό κράτος για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον των Ελλήνων που θα εξεγείρονται όλο και πιο δυναμικά εναντίον της ληστοκρατίας!
Εάν δεν τους εμποδίσουμε, σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, η Ελλάδα θα είναι γνωστή και θα αναφέρεται σαν η χώρα με τα περισσότερα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην ιστορία της Ευρώπης. Με δεκάδες χιλιάδες φυλακισμένους. Φυλακισμένους που δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα, εκτός από το ότι διαβήκανε τα σύνορα σε αναζήτηση δουλειάς και φαγητού, όπως έκαναν εκατομμύρια Έλληνες όταν αναγκάστηκαν από πείνα, πολέμους και συμφορές να μετακινηθούν χωρίς χαρτιά και βίζες.
 Όπως συνέβη με τους Έλληνες από τη Μικρά Ασία που βρέθηκαν και εγκαταστάθηκαν απρόσκλητοι στη φτωχή Γεωργία, ή τη Ρωσία και την Ουκρανία, αλλά ακόμα και στη μακρινή Ουρουγουάη και την Αργεντινή!

Ποιος πολιτισμένος άνθρωπος μπορεί να μείνει απαθής; Αυτός είναι ο ελληνικός πολιτισμός που μας κάνει υπερήφανους; Θα ρίξουμε την Ελλάδα τόσο χαμηλά; Να στιγματιστεί από όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα, από όλους τους Φιλέλληνες, σαν ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, σαν μία χώρα γάμα κατηγορίας που οι πλούσιοι της Ευρώπης προορίζουν για χωματερή των δικών τους συμφερόντων;

Άμεση παρέμβαση

Να αποχωρήσουμε από τη συμφωνία του Δουβλίνου που μας υποχρεώνει να σταματάμε τους μετανάστες στην Ελλάδα. Τώρα! Σήμερα! Και αν μας βγάλουν από το Σένγκεν, τι έγινε; Θα ταξιδεύουμε με διαβατήριο. Και; Να καταγράψουμε όλους τους ξένους που βρίσκονται στην Ελλάδα για να μην τους σπρώχνουμε στην παρανομία.
 
Να προσφέρουμε ήπια κίνητρα, με δαπάνες των Ευρωπαίων, για τη μετακίνησή τους σε πιο πρόσφορες περιοχές με δεδομένη την αδυναμία της χώρας να τους εξασφαλίσει εργασία. Να αναβαθμίσουμε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, να βελτιώσουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες, να αναπτύξουμε την αγροτική παραγωγή που θα προσφέρει την πιο ποιοτική διατροφή στον κόσμο και να δημιουργήσουμε εστίες πολιτισμού σε όλη τη χώρα. Να δημιουργήσουμε νέες μονάδες στον αγροτικό τομέα και τη βιομηχανία που όχι μόνο είναι απαραίτητες για την οικονομική ανάκαμψη και τη διατροφική μας αυτάρκεια, αλλά θα απορροφήσουν κι ένα μέρος των μεταναστών που περισσεύουν.
 
Να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι πόλεμοι και οι επεμβάσεις στις χώρες απ’ όπου προέρχονται οι μετανάστες. Να ανακληθούν αμέσως τα ελληνικά στρατεύματα που συμμετέχουν σε αμερικανονατοϊκές επιχειρήσεις.
 
Να ενημερώσουμε την κοινωνία για τις καταστροφικές πολιτικές των τοκογλύφων και του υπηρετικού τους προσωπικού, να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία για τις συνέπειες της ναζιστικοποίησης της Ελλάδας και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φύγουν τώρα οι Εφιάλτες!

Πηγή: «Δρόμος της αριστεράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου