Δείτε και διαδώστε αυτό το βίντεο.
- Σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου (πράγμα απολύτως σίγουρο σημειώνουμε εμείς αλλά και διάσημοι οικονομολόγοι) τα δικαστήρια δεν θα γίνουν στην Ελλάδα αλλά η υπόθεση θα πάει στο δικαστήριο της Ευρώπης.
- Το δίκαιο που επελέγη να εφαρμοστεί είναι το αγγλικό ακριβώς διότι είναι το αυστηρότερο κατά του δανειολήπτη και υπέρ του δανειστή.
- Η Ελλάδα υπέγραψε ότι παραιτείται από οποιαδήποτε ασυλία που κατά το διεθνές δίκαιο και πρακτική έχει ως κράτος για τη δημόσια περιουσία του, άρα αυτή σταματάει πλέον να είναι ακατάσχετη και μετατρέπεται σε απαιτητή.
- Έτσι οι γερμανικές και άλλες τράπεζες και οι ιδιώτες δανειστές μας μπορούν πλέον να τιτλοποιήσουν το δάνειο, να το βγάλουν στις αγορές και να το αγοράσει οποιοσδήποτε, ο οποίος γίνεται πλέον διεκδικητής της ελληνικής δημόσιας περιουσίας. Στην απαιτητή ελληνική περιουσία συμπεριλαμβάνεται η Ακρόπολη, τα νησιά, τα αεροπλάνα (ακόμα και τα πολεμικά), τα υποβρύχια, τα πλοία, τα τρένα, το υπέδαφος.... Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά μπορούν πλέον να διεκδικηθούν και από τους Τούρκους αν επιλέξουν να αγοράσουν ολόκληρο ή μέρος του ελληνικού χρέους! Όλα αυτά είναι δυνατά με βάση την υπογραφείσα δανειακή σύμβαση.
- Ωστόσο αυτή η σύμβαση δεν έχει κυρωθεί και μάλιστα με 180 ψήφους ως ώφειλε από την ελληνική Βουλή. Ο κ. Παπακωνσταντίνου υπέγραψε τη σύμβαση στις 8 Μαΐου αλλά "εξουσιοδοτήθηκε" να υπογράφει ό,τι θέλει στις 11 Μαΐου, δηλαδή 3 μέρες αργότερα. Άρα είναι και τύποις παράνομη η σύμβαση.
- Τα παραπάνω είναι παράνομα εφόσον 1) δεν υπήρξε έγκαιρη εξουσιοδότηση και 2) κατά ορισμένους συνταγματολόγους δεν νομιμοποιείται κανείς να εκχωρεί εθνική κυριαρχία, άρα οι υπογράψαντες όντας παράνομοι είναι και υπόχρεοι προσωπικώς απέναντι στους δανειστές μας με τις προσωπικές τους περιουσίες.
- Πλέον των 80 δις πληρώσαμε και έξοδα φακέλου 0,5% δηλαδή τα έξοδα φακέλου μόνον είναι 480 εκατομμύρια!
- Μπορούσαν να αντλήσουν από τις αγορές 47,9 δις με ελαφρά υψηλότερο επιτόκιο 6,2% αλλά χωρίς καμμία υποθήκευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και διατηρώντας το δικάιωμα επαναδιαπραγμάτευσης. Τα 47,9 δις μαζί με τα 5 δις που είχαμε ήδη δανειστεί (=53 δις) καθιστούσε περιττή την προσφυγή στο ΔΝΤ και την είσοδο της χώρας στις τωρινές της περιπέτειες, αλλά στο ΠΑΣΟΚ είχαν προαποφασίσει το ξεπούλημα (βλ. δημόσια σχετική ομολογία Φιλ. Τσαχινίδη)!
114news on livestream.com. Broadcast Live Free
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://tasosnastos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1789.html