2/7/11

Αυτά πληρώνονται –κι αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα οι ανόητοι

Είναι φανερό ότι τις προηγούμενες ημέρες η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ-Τσολάκογλου με τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς και την άκρατη βαρβαρότητα που έδειξαν απέναντι στους διαδηλωτές οι πραιτοριανοί του Παπουτσή επιδιώκει τον εκφοβισμό της κοινωνίας για να εφαρμοστεί ο νέος νόμος. Κάτι τέτοιο όμως δεν το επιτυγχάνει .  

Η κυβερνητική τακτική έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που θα ήθελε.

Και σήμερα –όπως βλέπουμε στο βίντεο που παραθέτουμε- χιλιάδες πολίτες είναι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα εκφράζοντας την οργή τους που έχει κύριο στόχο την κυβέρνηση και τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς. 
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτές τις μέρες δημιουργούνται συνειδήσεις και εξαλείφονται οι όποιες αυταπάτες υπήρχαν για τα «όργανα» του υπουργού Προστασίας του Συστήματος. 
Κι αυτό είναι κάτι που το διαπιστώνει οποιοσδήποτε μιλώντας με τους διαδηλωτές που ένιωσαν στο πετσί τους το κλομπ του μπάτσου, την επίδραση στον οργανισμό του απ’ τους τόνους των δολοφονικών χημικών που έπεσαν.

Στο σημείο αυτό να παραθέσουμε ένα σχόλιο απ’ το σημερινό «Ποντίκι»:


Σε εκδικητικό πόλεμο κατά της κοινωνίας εξελίχθηκαν οι συγκρούσεις στην Αθήνα μεταξύ ΜΑΤ και κουκουλοφόρων. Στις δυνάμεις των «δρεπανηφόρων αρμάτων» του Παπουτσή (δύναμη Δέλτα κλπ) δεν αρκούσαν οι τόνοι χημικών που έπεφταν κατά παντός, χωρίς διάκριση, με αποτέλεσμα δεκάδες τραυματισμούς και αναπνευστικά προβλήματα για εκατοντάδες.


Από την ρίψη χημικών δεν γλύτωσε ούτε ο σταθμός του Συντάγματος όπου πολλοί είχαν καταφύγει για να προστατευτούν ή να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί.


Μετά την απώθηση των διαδηλωτών από το Σύνταγμα (και ενώ οι κουκουλοφόροι .. παρέμειναν εκεί συγκρουόμενοι με την ΕΛ.ΑΣ) οι «δελτάδες» κυνήγησαν τον κόσμο στο Μοναστηράκι, τον πολιόρκησαν και συνέχισαν να ρίχνουν αδιακρίτως χημικά σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Όσοι έφυγαν προς την Πλάκα για να γλιτώσουν, είδαν τα «δρεπανηφόρα» να μπουκάρουν σε ταβέρνες και καφετέριες και να συνεχίζουν το κυνηγητό και τα χημικά δίκην μεσανατολικής χούντας.
 
Η δικαίωση του «πνεύματος Πάγκαλου» ήρθε και χωρίς τα τανκς, χωρίς την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. 

Αυτά όμως πληρώνονται –κι αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα οι
ανόητοι. 


πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/06/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου