12/2/12

Η Ελλάδα εξεγερμένη

 
Τη στιγμή που χιλιάδες διαδηλωτές είναι στους δρόμους σε πολλές πόλεις της χώρας, τη στιγμή που ο πόλεμος χημικών μαίνεται έξω από το κτήριο της ΝΤΡΟΠΗΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τη ΒΟΥΛΗ, μέσα οι εθνοπατέρες μας αναμετρώνται με τις κουρελιασμένες τους συνειδήσεις, αναζητώντας αγωνιωδώς δικαιολογίες για να περάσουν το εκτρωματικό συμβόλαιο παράδοσης της Ελλάδας και της τύχης της κοινωνίας στους τραπεζίτες και τους λοιπούς δανειστές της. 

Στο κέντρο της Αθήνας καταστήματα και τράπεζες καίγονται, ο κόσμος που διαδηλώνει ειρηνικά προσπαθεί να προφυλαχτεί από τη βάρβαρη επίθεση των μονάδων καταστολής που χτυπάνε με γκλομπ και με χημικά πολίτες αδιακρίτως. Τραυματίες ζητάνε ιατρική βοήθεια στη Νομική, ενώ υπάρχουν κι άλλοι χτυπημένοι. Ο κόσμος είναι έξω κατά χιλιάδες και είναι παντού, στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, στην Αμαλίας μέχρι τη Συγγρού, στην Ακαδημίας, στην Ομόνοια, σε δεκάδες δρόμους των πόλεων της χώρας. Έξω βρίσκονται νέοι, γέροι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, παραπληγικοί.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα ΜΜΕ συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμά τους ή μεταδίδουν πλάνα με πλατείες και δρόμους υπό εκκένωση!

Η πανικόβλητη εξουσία εξετάζει αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα και απειλεί ότι θα περάσει τα μέτρα έστω κι αν καεί όλη η Αθήνα. Αυτό σημαίνει άγρια καταστολή. Το θηρίο όταν πανικοβάλλεται γίνεται πράγματι πολύ επικίνδυνο, αλλά έχει τεράστια πολιτική και ιστορική σημασία ότι πλέον βρίσκεται σε απίστευτο πανικό. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα, αλλά ας κατέβουμε στους δρόμους. Πρέπει να καταληφθεί ειρηνικά όλη η χώρα, από σήμερα, από τώρα! ΟΛΟΙ ΕΞΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου