18/7/12

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή

Κάλεσμα: Δεν χρωστάμε- Δεν πουλάμε- Δεν πληρώνουμε

Η εκκαθάριση των νέων φορολογικών δηλώσεων δημιουργεί ένα εφιαλτικό τοπίο για τους εργαζόμενους του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και ευρύτερα για εκατομμύρια νοικοκυριά.     

Στην αδυναμία πληρωμής των δόσεων των στεγαστικών δανείων και των απανωτών χαρατσιών καθώς και στην εκτόξευση του κόστους ζωής, έρχονται να προστεθούν και τα νέα «ραβασάκια» της εφορίας. 

Σ' αυτά αποτυπώνεται η βαρβαρότητα των μνημονιακών φορολογικών μέτρων που ψηφίστηκαν το προηγούμενο διάστημα και που συνεπάγονται επιπλέον φόρο χιλιάδων ευρώ για κάθε οικογένεια

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί τους εργαζόμενους της χώρας μας να αντισταθούν στην πολιτική της φορολεηλασίας των πενιχρών εισοδημάτων τους, στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, στην πολιτική της ανεργίας και των απολύσεων με το μανδύα της αξιολόγησης ή της εργασιακής εφεδρείας.

Αγωνιζόμαστε για:
• Να καταργηθούν τα χαράτσια και να σταματήσει η φοροληστεία.
• Να διαγραφούν οι φορολογικές υποχρεώσεις για τα χαμηλά εισοδήματα και να γίνει ρύθμιση για τα υπόλοιπα με κοινωνικά δίκαιο τρόπο, που δεν θα θίγει τη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης των εργαζομένων.
• Να φορολογηθούν ο πλούτος και η μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και το εφοπλιστικό κεφάλαιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 19.30 στον πεζόδρομο της Κοραή και στην πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή που διοργανώνουν η επιτροπή Δεν χρωστάμε Δεν πουλάμε Δεν πληρώνουμε μαζί με σωματεία εργαζομένων, λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπές ενάντια στα χαράτσια.

Πηγή: Apnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου