16/2/14

Παλλαϊκό συλλαλητήριο και πορεία στην Αθήνα την Τετάρτη (19/2) αποφάσισαν οι αγρότες!

alt
Παλλαϊκό συλλαλητήριο και πορεία στην Αθήνα την Τετάρτη (19/2) αποφάσισαν οι αγρότες!
Ενισχύουν τα μπλόκα απέναντι στην κυβερνητική αδιαλλαξία

Με παναγροτικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη (19/2) στην Αθήνα, αποφάσισαν να απαντήσουν οι αγρότες στην κυβέρνηση, η οποία εμμένει στην αδιάλλακτη στάση της και δεν ανταποκρίθηκε στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Το παναγροτικό συλλαλητήριο  θα ξεκινήσει με συγκέντρωση  στην πλατεία Βάθη στις 2 μ.μ. την Τετάρτη και θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Οι αγρότες καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει όλους τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα.
Μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει κινητοποίηση σε κάθε νομό ξεχωριστά για μεγαλύτερη συμμετοχή και επαφές με άλλους φορείς που θέλουν να συμπαρασταθούν στους αγρότες.

Την παραπάνω απόφαση-πρόταση έλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής (14/2) οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της άκαρπης συνάντησης που είχαν χθες εκπρόσωποι τους με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Την πρόταση δε αυτή, κατέθεσαν το Σάββατο (15/02) και στους εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα, κατά τη διεξαγωγή της συνάντησης στο μπλόκο της Νίκαιας για τον συντονισμό του αγώνα τους.

Τέλος, την Κυριακή (16/02),  οι Θεσσαλοί αγρότες έχουν προγραμματίσει νέο μαζικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας, το τρίτο μέσα σε μία εβδομάδα.

Διαβάστε εδώ τις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

πηγή: iskra.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου