30/5/12

Άθλια τρομοκρατία από την εθνική τράπεζα για την έξοδο της χώρας από το ευρώ


«Μελέτη» προπαγάνδας και πολιτικής εκμετάλλευσης από την ΕΤΕ

Κι ενώ δεν έχει κατακάτσει ο κουρνιαχτός από τον τρομοκρατικό πόλεμο που ασκούν ευρωπαϊκοί και διεθνείς τραπεζικοί και χρηματιστηριακοί κύκλοι σε σχέση με τις συνέπειες της εξόδου της χώρας από το ευρώ, τη σκυτάλη παίρνει σήμερα η Εθνική Τράπεζα δίνοντας στη δημοσιότητα μελέτη η οποία αναφέρεται εκτενώς και αναλυτικά στις «καταστροφικές» συνέπειες μιας τέτοιας εξόδου.

Η μελέτη αυτή , εν μέσω των συνεχών καθημερινών πολιτικών παρεμβάσεων και απειλών από τις ευρωπαϊκές και διεθνείς πολιτικοοικονομικές ελίτ, συνιστά ουσιαστικά ένα ακόμα μέσο για την επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, αλλά και επιδιώκει εκ των προτέρων να καταργήσει κάθε δυνατότητα όποιας διαπραγμάτευσης με τις ευρωπαϊκές ηγεσίες.

Όσο οι δυνάμεις του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου διαπιστώνουν  ότι ο λαός αντιστέκεται στην άθλια προπαγάνδα και την επιχείρηση τρομοκρατήσής του, γυρίζοντας αποφασιστικά την πλάτη στις μνημονιακές δυνάμεις λιτότητας, ανεργίας και απόλυτης κοινωνικής εξαθλίωσης, τόσο θα εντείνουν τον ακήρυχτο τρομοκρατικό πόλεμο.

Ας τους δώσουμε στις 17 Ιούνη μια ακόμα ηχηρή ανταπάντηση! 

Ολόκληρο το κείμενο της μελέτης εδώ
 
Πηγή: ίσκρα

2 σχόλια:

  1. Η Εθνική Τράπεζα μόλις τσίμπησε 7,5 δισ δημόσιο χρήμα έβγαλε στη φόρα το σενάριο "Το δραχμοβόρο τέρας και το τέλος του κόσμου". Οι πιο ακριβοί σεναριογράφοι στον κόσμο. Και να φανταστείς ότι τους κομπάρσους δεν τους πληρώνουν. Τους χρεώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή