9/2/11

Στρατός κατοχής μέσα στην πόλη της Κερατέας

Μαίνονταν οδομαχίες μέχρι τα ξημερώματα. Ηχηρό SOS ακούγεται απ' την Κερατέα προς όλη την Ελλάδα. Η Κερατέα σήμερα, είναι το πειραματόζωο. ΑΥΡΙΟ θύμα της ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας θα είναι όλη η Ελλάδα!

Πρωινή έκκληση των αποφασισμένων αγωνιζόμενων κατοίκων για βοήθεια από παντού.

Το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί..σε Βαγδάτη. Κρότοι, χημικά και τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Οι κάτοικοι της Κερατέας ζουν πρωτόγνωρες στιγμές.

Διμοιρίες έχουν εγκατασταθεί σε αρκετά σημεία του κέντρου της πόλης.
 

Πρόκειται καθαρά για μια επιχείρηση τρομοκρατίας και αντιπερισπασμού προκειμένου άλλες αστυνομικές δυνάμεις να καταστρέψουν ολοσχερώς τις εγκαταστάσεις στα μπλόκα της Λαυρίου.
Επίσης υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως θα επιχειρήσουν τις επόμενες ώρες να περάσουν και άλλα μηχανήματα στον χώρο του Οβριοκάστρου.

Η Κερατέα, έχει πολιορκηθεί από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που με εκτεταμένη χρήση βίας και χημικών έχουν υποχρεώσει τους κατοίκους σε έναν ιδιόμορφο κλεφτοπόλεμο.

Οι δρόμοι της πόλης θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο και η οσμή από τα χημικά έχει μπει σε όλα τα σπίτια..Η Κερατέα εκπέμπει SOS

                                             ----------------------------------------------------


Όπως αναφέρουν πηγές της περιοχής, όλα ξεκίνησαν χθες, όταν σημειώθηκαν έφοδοι σε σπίτια κατοίκων από πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων, έχουν πραγματοποιηθεί αυθαίρετες συλλήψεις ατόμων, χωρίς να υπάρχουν καν εντάλματα σύλληψης. Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο η μητέρα ενός από τους συλληφθέντες.

Όσοι βρίσκονται στην Κερατέα κάνουν λόγο για «εμπόλεμη κατάσταση» ιδιαιτέρως ύστερα από τη χρήση χημικών ουσιών μέσα στο χωριό.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ανεξέλεγκτη και μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής λαμβάνουν χώρα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους και δυνάμεις των ΜΑΤ. Επίσης, εκτεταμένες μάχες σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας.

Στην κυβέρνηση τρέμουν μήπως η εξέγερση και ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας,περάσει τα τοπικά σύνορα μεταδίδοντας το πνεύμα του έμπρακτου και ανυποχώρητου ξεσηκωμού στην Αθήνα που βράζει και στην υπόλοιπη χώρα που ήδη δοκιμάζεται σκληρά από την οικονομική ,πολιτική και κοινωνική κρίση..
Όλη η Κερατέα βρίσκεται στο πόδι. Μισοί κάτοικοι βρίσκονται στο μπλόκο του ΒΙΟΠΑ, προσπαθώντας να γλυτώσουν τα μικρά κοντέινερς που έχουν τοποθετήσει στον χώρο και οι άλλοι μισοί, δίνουν μάχες στο κέντρο της πόλης και στα στενά δρομάκια της.
Στην κεντρική πλατεία της Κερατέας γίνονται αυτή τη στιγμή μάχες.

Ο νυν δήμαρχος Κερατέας, Κωνσταντίνος Λεβαντής, ανέφερε ότι υπέστη τραυματισμό στο πόδι, από ρίψη κροτίδας. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκε και ο κ. Ιατρού.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, σε έρευνες που έγιναν από την ασφάλεια σε τέσσερα σπίτια, βρέθηκαν, σε ένα από αυτά και κατασχέθηκαν, μία συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, άδεια μπουκάλια, και μία κάμερα.

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου