20/2/11

Ο Αγώνας κατά των Διοδίων και κάθε ληστείας τώρα κλιμακώνεται

Χιλιάδες πολίτες,οργισμένοι από τις πρακτικές μεγαλοεπιχειρηματιών και πολιτικάντηδων υπερβαίνουν τις μπάρες που μέχρι σήμερα τα διάφορα συμφέροντα τους βάζουν, βγαίνουν αυθόρμητα στους εθνικούς μας δρόμους και δίνουν τη δική τους δυναμική απάντηση.Η λαϊκή απαίτηση για Ανατροπή φαίνεται ότι δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί σε κανενός είδους όριο.
Με ένα μπαράζ απελευθέρωσης των σταθμών Διοδίων  απαντούν σήμερα Κυριακή 20/2 οι πολίτες σε όλη τη χώρα.

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ απαντάει μαζικά στις κατασταλτικές και προκλητικές για το λαϊκό αίσθημα νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που ψηφίστηκαν συντεταγμένα στη Βουλή την εβδομάδα που πέρασε.

Οι χιλιάδες πολίτες -απλά μέλη του κινήματος-οργισμένα από τις πρακτικές μεγαλοεπιχειρηματιών και πολιτικάντηδων υπερβαίνουν τις μπάρες που μέχρι σήμερα τα διάφορα συμφέροντα τους βάζουν, βγαίνουν αυθόρμητα στους εθνικούς μας δρόμους και δίνουν τη δική τους δυναμική απάντηση.Η λαϊκή απαίτηση για Ανατροπή φαίνεται ότι δεν μπορεί πλέον να περιοριστεί σε κανενός είδους όριο.

Οι πολίτες δεν συνεχίζουν απλά τον αγώνα τους.Τον μαζικοποιούν και τον κλιμακώνουν κατά τρόπο πού δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί από κανέναν και χρησιμοποιούν τις κατάλληλες μεθόδους για να πετύχουν την ολοκληρωτική κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών δρόμων και των διοδίων (δημόσιων και ιδιωτικών).
Επιβάλουν δε ώστε οι δρόμοι που είναι ιδιοκτησία τους να δοθούν πίσω σε αυτούς για ελεύθερη και απεριόριστη χρήση. Είναι όλοι εκείνοι που δεν πληρώνουν διόδια.
Και αυτοί που από σήμερα θα παύσουν να πληρώνουν αγνοώντας την πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκρατίας που έχει αναπτυχθεί μέσα στην εβδομάδα που πέρασε.

Όλοι λοιπόν σήμερα εκεί έξω στους εθνικούς μας δρόμους, στους δικούς μας δρόμους.

ΌΛΟ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2 , ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ


Πηγή: http://www.stopcartel.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου