17/1/13

Η συστημική διαφθορά και τα γκαζάκια

της Μιχαλούς

Στον πάτο της λίστας των διεφθαρμένων χωρών κατατάσσεται η Ελλάδα και μάλιστα κάτω και από την  Σενεγάλη, σύμφωνα με τον δείκτη οικονομικής ελευθερίας που παρουσιάζει η Wall Street Journal με αφορμή την έκθεση του Heritage Foundation στην Ουάσιγκτον.
 

Κατά τα άλλα τα κόμματα ακόμα σκοτώνονται  για τον «καταλογισμό των ευθυνών», της περίφημης λίστας Λαγκάρντ και θα συνεχίσουν να σκοτώνονται αφού τα ίδια είναι ο πυρήνας των σκανδάλων και της συστημικής διαφθοράς…  

Έτσι κι αλλιώς στη λίστα αυτή περιλαμβάνεται ένα σοβαρό τμήμα της εγχώριας διαπλοκής, που αφορά συγκεκριμένους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι κρατάνε δεμένο χειροπόδαρα το πολιτικό σύστημα, το οποίο μας κυβερνά με «κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα». Τα περιβόητα δηλαδή Προεδρικά Διατάγματα και τη διαδικασία του κατεπείγοντος, που σκοπό έχουν να εξαθλιώσουν τελείως τον ελληνικό λαό και να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει από την εθνική μας κυριαρχία.
Την ώρα δε που διαδραματίζονται όλα αυτά  επιχειρείται η αποπροσανατόληση  του ελληνικού  λαού. Τσιγκλάνε  τις «αναρχικές ομάδες» για να δημιουργήσουν ένταση ώστε τα κανάλια να παίζουν εδώ και  πέντε ημέρες τη σερενάτα με τα γκαζάκια, και τις καταλήψεις κτιρίων όπως της βίλας Αμαλία.
 

Το πολιτικό σύστημα έχει μάθει εδώ και πολλά χρόνια να κινεί τα νήματα κατά πως το συμφέρει για να συνεχίζει να κυριαρχεί ανενόχλητη η σαπίλα στον τόπο αυτό…
Εμείς τα χάφτουμε; Όχι βέβαια...

πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου