2/8/13

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποκρούουν τα παιχνίδια που εξελίσσονται εις βάρος τους


Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποκρούουν τα παιχνίδια που εξελίσσονται εις βάρος τους Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αποκρούουν τα παιχνίδια που εξελίσσονται εις βάρος τους
 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ

Η Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ επαναβεβαίωσε τη θέση των συναδέλφων, ότι αποκρούουν όλα τα παιχνίδια που εξελίσσονται εις βάρος τους από τις 11 Ιουνίου. Σίμος Κεδίκογλου,  Γκίκας Μάναλης και Παντελής Καψής, με υποβολές, διαρροές, φήμες, πιέσεις και εκβιασμούς, προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζομένους. Θέλουν να υφαρπάξουν τις υπογραφές μας και να νομιμοποιήσουν το παράνομο και ανυπόστατο μόρφωμα της Δ.Τ. Δε θέλουν ούτε συνομιλητές, ούτε εργαζόμενους σε Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Θέλουν συνενόχους και συνεργούς στο έγκλημα.

Η πρόταση, που με αίσθημα ευθύνης έχει υποβληθεί και ισχύει, είναι να πάρουν πίσω, τώρα, κάθε σχεδιασμό που αφορά σε «μεταβατικό φορέα» και να προχωρήσει η δημιουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνει η διαδικασία των αποχωρήσεων – συνταξιοδοτήσεων συναδέλφων που το επιθυμούν και ΟΛΟΙ μαζί, Ενώσεις, σωματεία, φορείς, κυβέρνηση κ.λπ. να ξεκινήσουμε τη διαδικασία διαλόγου για το νέο οργανόγραμμα του φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Είναι μια απόλυτα ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση, η οποία δίνει διέξοδο και λύση και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στη λάσπη και τις διαρροές των τελευταίων εικοσιτετραώρων σε βάρος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επαναλαμβάνουν τη βούλησή τους για ένα Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, που θα έχει ανοιχτά μικρόφωνα σε όλο τον κόσμο και όλες τις απόψεις και θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους κλάδους εργαζομένων, που πλήττονται βάναυσα από την κυβερνητική πολιτική.
Η Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων εκφράζει την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους του «Σκάι», που απολύθηκαν ομαδικά.

πηγή: ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου