2/12/13

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής ενάντια στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις και στα χαράτσια

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής ενάντια στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις και στα χαράτσια στα λαϊκά νοικοκυριά
Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής ενάντια στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις και στα χαράτσια στα λαϊκά νοικοκυριά

Συντονίζονται κινήσεις και πρωτοβουλίες πολιτών ενάντια στα χαράτσια και οργανώνουν κοινή συνάντηση με στόχο να οργανώσουν από κοινού τα επόμενα βήματά τους. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνουν:

"Προς κάθε σωματείο, συλλογικότητα, επιτροπή, πρωτοβουλία, συνέλευση που αντιτίθεται στους πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις και στα χαράτσια στα λαϊκά νοικοκυριά
  
ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Μεθοδικά η Κυβέρνηση και οι Τράπεζες, μαζί με τη φοροληστεία που «αρπάζει το φαί απ’ το τραπέζι» της λαϊκής οικογένειας, ξεκίνησαν τις κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καταθέσεων. 
Τώρα προετοιμάζουν τη Μεγάλη Ληστεία! 

Θέλουν να άρουν την … κολοβή προστασία της «πρώτης κατοικίας» από τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και να στερήσουν τη στέγη από όσους δεν μπορούν να αποπληρώνουν πλέον τα δάνεια προηγούμενων ετών. 
Την ίδια ώρα, που Κυβέρνηση και Τρόικα σπρώχνουν την κοινωνική πλειοψηφία σε αδυναμία επιβίωσης με την τεράστια αύξηση του αριθμού των ανέργων, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, την περικοπή της κοινωνικής ασφάλισης, της πρόνοιας, την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, την ίδια ώρα απαιτούν ή τα λεφτά ή το σπίτι του κάθε βιοπαλαιστή.

Ήδη, Εφορίες προχωρούν σε κατασχέσεις κατοικιών και ακόμα και η ΕΥΔΑΠ (!) έχει επιχειρήσει να βγάλει σε πλειστηριασμό σπίτι ανέργου!

Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος. Για μας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ενώσουμε τις προσπάθειες μας, να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, για να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, για να έχουμε πιο άμεσα ανατροπή αυτής της εφιαλτικής πολιτικής, για να διώξουμε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ : κυβερνήσεις, τρόικα και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται

Για να συζητήσουμε προτάσεις και δυνατότητες κοινής δράσης των συλλογικοτήτων μας, απέναντι στη σε αυτή την κατάσταση , σας καλούμε :

Την Κυριακή 8/12/2013, στις 11 το πρωί στον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» (Λεωφ. Συγγρού 106, κοντά στο σταθμό «Συγγρού» του Μετρό), σε ανοικτή συνάντηση για τον προγραμματισμό των δράσεων μας ενάντια σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις".


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πηγή: www.zonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου