20/1/12

Η ''επιτυχία'' της σύσκεψης, καταστροφή για τη χώρα!


Συμφώνησαν σε πραξικόπημα για PSI, νέο μνημόνιο, δανειακή σύμβαση, εκποίηση της χώρας!
 

Ανασχηματισμός τώρα και εκλογές στο... αόριστο μέλλον!
 
''Αποικία" και προτεκτοράτο δεκαετιών η χώρα!

Σε μέγα πραξικόπημα φαίνεται ότι συμφώνησαν από κοινού στην απογευματινή σύσκεψή τους  ο δοτός πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης της αθλιότητας, Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς και Γ. Καρατζαφέρης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε και από τους 3 αρχηγούς, το "πράσινο φως" για τη διενέργεια ανασχηματισμού, στοιχείο που αντικειμενικά βοηθάει την συγκυβέρνηση "να αποτινάξει" από πάνω της τα χαρακτηριστικά της "προσωρινότητας" και της μεταβατικότητας.
 
Μπορεί να μην υπάρχει κάποια πληροφορία για χρονική μετάθεση των εκλογών, λόγω και της στάσης της ΝΔ που θέλει εκλογές πριν το Πάσχα, όμως όλα δείχνουν πως οι εκλογές πάνε για το... αόριστο μέλλον! 

Το πραξικόπημα πλήρους ''αποικιοποίησης'' της χώρας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού θα προχωρήσει:
-Στην άρον-άρον ολοκλήρωση του PSI κάτω από δυσβάστακτους επί μέρους όρους και κυρίως με ληστρικά επιτόκια
- Στη μετατροπή του δικαίου που θα διέπει τα ομόλογα που θα ανταλλαγούν από το ελληνικό στο Αγγλικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υποθήκευση της χώρας
- Στην εξώθηση της χώρας σε πτώχευση εντός του ευρώ (!), -αφού κατά πάσα πιθανότητα η ανταλλαγή των ομολόγων δεν θα είναι εθελοντική-, πτώχευση η οποία αν δεν είναι και τυπική, σε κάθε περίπτωση, θα είναι ουσιαστική!
- Στην παράδοση, μετά και την ''πτώχευση'', όλης της εξουσίας στην τρόϊκα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της χώρας, η οποία μετατρέπεται σε κάτι χειρότερο από ''προτεκτοράτο''
-Στη σύναψη μιας νέας ''αποικιακής'' δανειακής σύμβασης 130 δις που θα διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο και θα υποθηκεύει το μέλλον και τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας!
- Στη συνυπογραφή ενός νέου δρακόντειου ''ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ'' που θα δίνει τη χαριστική βολή στον τόπο, την οικονομία και την κοινωνία, καθιστώντας βαθύτερη και μακροχρόνια την ύφεση και τη διάλυση.
- Στην υποθήκευση και εκποίηση όλων των περιουσιακών στοιχείων της χώρας, δημοσίου και ΝΠΔΔ (δημοσίων επιχειρήσεων, ακινήτων, κινητών αξιών, άυλων δικαιωμάτων, δικαιωμάτων εκμετάλλευσης κλπ), τα οποία με το άρθρο 7 του πολυνομοσχεδίου μεταβιβάστηκαν, στο σύνολό τους, πραξικοπηματικά και με μια μονοκονδυλιά, προς ξεπούλημα στο γνωστό Ταμείο ''Αξιοποίησης'' Δημόσιας Περιουσίας. 

Νέος τύπος πραξικοπήματος   

Άθλιος και ο ρόλος της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ

Η ως άνω συμφωνία- διάλυσης της χώρας, στην οποία κατά τις πληροφορίες μας κατέληξαν οι ''τέσσερις'' (Λ. Παπαδήμος, Γ. Παπανδρέου, Α.Σαμαράς, Γ. Καρατζαφέρης), θα αποτελέσει, ίσως, τη μεγαλύτερη τραγωδία από την ανεξαρτησία της χώρας, η οποία και θα την εξωθήσει στην εξαθλίωση και τη νεοαποικιοποίηση, αν όχι και στο ιστορικό περιθώριο και σε εθνικές περιπέτειες, με βαρύτατες και ανεπανόρθωτες, ίσως, εθνικές συνέπειες!
 
Προοδευτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι οι ''τέσσερις'' προχωρούν σε ένα κανονικό ''πραξικόπημα'' καταργώντας κάθε ίχνος "δημοκρατίας", αφού δεν διαθέτουν καμία λαϊκή εντολή ή λαϊκή νομιμοποίηση για να προχωρήσουν στα παραπάνω μέτρα, ούτε να συνομολογήσουν συνωμοτικά μια μεταξύ τους συγκυβέρνηση με ένα δοτό και εγκάθετο Πρωθυπουργό, αυθεντικό εκπρόσωπο του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου.
 
Οι ίδιοι κύκλοι υπογράμμιζαν ότι ο ίδιος ο Λ. Παπαδήμος είναι προϊόν κατάφωρης αντισυνταγματικής εκτροπής αφού ως πρωθυπουργός συγκεντρώνει στα χέρια του όλες τις εξουσίες ερήμην του ελληνικού λαού.
 
Τόσο ο Λ. Παπαδήμος όσο και η συγκυβέρνηση εγκαινίασαν ένα νέο τύπο πραξικοπήματος και κεφαλαιοκρατικής δικτατορίας στην ευρωζώνη, τα οποία, παρά τον κοινοβουλευτικό τους μανδύα, συνιστούν, από άποψη μέτρων κοινωνικής λεηλασίας και κατεδάφισης, κάτι πολύ πιο σκληρό από σιδερόφρακτα πραξικοπήματα, μιας και γυρίζουν τη χώρα πίσω όχι μόνο δεκαετίες αλλά και αιώνα!
 
Αυτή την ώρα, μόνο μια μεγάλη λαϊκή προοδευτική ανατροπή μπορεί να σταματήσει το ''βρώμικο'' χέρι των ''τεσσάρων'' της πραξικοπηματικής αστικής κλίκας που παραδίδει, εκποιεί και καταστρέφει τη χώρα.
Αυτή την ώρα μια συμπαράταξη της Αριστεράς είναι αναγκαία για να απαλλάξει τη χώρα από την Ε.Ε., την ΕΚΤ (ευρώ) κα το ΔΝΤ και να τη θέσει σε μια νέα τροχιά προοδευτικής ανεξαρτησίας και ανασυγκρότησης με σοσιαλιστική προοπτική!
 
Πηγή: iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου