3/4/14

"Αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα της μνημονιακής συγκυβέρνησης"


"Αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα της μνημονιακής συγκυβέρνησης"
"Αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα της μνημονιακής συγκυβέρνησης"

Τη συμμετοχή της στη γενική απεργία της 9ης Απριλίου, ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών - Φαρμακευτικών & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Την Τετάρτη 9 Απριλίου συμμετέχουμε στη γενική πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ !
Θλιβερή παραφωνία για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της κι η παράταξη του που καταψήφισαν, συνεπείς στον υποταγμένο ρόλο τους !!!
Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους πανηγυρίζοντας για την υπογραφή με τον ΣΕΒ ενός ευχολογίου που το βάφτισαν νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας !
Η Ομοσπονδία μας θα διεκδικήσει με σθένος την υπογραφή της χρονικής επέκτασης των Κλαδικών ΣΣΕ των Ιατρικών Επισκεπτών και των φαρμακοϋπαλλήλων καλώντας τους εργοδοτικούς μας φορείς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων !!!

Τη στιγμή που η τρόικα, η συγκυβέρνηση, και τα παντός είδους «πρόθυμα» συμφέροντα διαλύουν τη πατρίδα μας και ισοπεδώνουν κάθε εργασιακό & ασφαλιστικό μας δικαίωμα, όσοι εργαζόμαστε(ακόμα) μαζί με τους ανέργους συναδέλφους μας έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική κι όσους την εκφράζουν κι εφαρμόζουν !

Την στιγμή που διαλύουν όλες τις δομές στηνυγεία & το φάρμακο παραδίδοντας τες στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα ενώ από την άλλη στερούν αυτά τα βασικά κοινωνικά αγαθά από το λαό μας, η συγκρότηση του ενιαίου μετώπου για την υπεράσπιση τους αποτελεί πλέον ανάγκη !!!

Υπερασπιζόμαστε τις θέσεις εργασίας, τα εργασιακά κι ασφαλιστικά μας δικαιώματα, την αναγκαιότητα υπογραφής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης !!!
Διεκδικούμε την Αυτοτέλεια και την Δημοκρατική λειτουργία του επικουρικού μας ταμείου!
Απορρίπτουμε :
 την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
την επέκταση του καθεστώτος της ενοικίασης των εργαζομένων.
 τη κατάργηση των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας.
τη διάλυση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Τον στραγγαλισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στη γενική απεργία της Τετάρτης 9 Απριλίου.

Προσυγκέντρωση: στα γραφεία της ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ Χαλκοκονδύλη 56 στις 10 πμ.
Θα είμαστε με τους υγειονομικούς. Όλοι μαζί μπορούμε”.

Πηγή: ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου