16/6/11

Θέατρο συναίνεσης για ανασχηματισμό και εκβιαστική ψήφο εμπιστοσύνης !


Άθλιος δικομματικός καυγάς πάνω στα ερείπια της συναίνεσης !

Τέλειωσε κάθε ίχνος αξιοπιστίας του Γ. Παπανδρέου... ακολουθεί στον κατήφορο ο Α. Σαμαράς !


Ο Γ. Παπανδρέου μετά από ένα φτηνό και κακόγουστο θέατρο συναίνεσης που έπαιξε με τον Α. Σαμαρά, προσγειώθηκε στην οδό του ανασχηματισμού και του ωμού εκβιασμού των βουλευτών του με το ακόμα πιο ευτελές θέατρο της ψήφου εμπιστοσύνης! 

Ο Γ. Παπανδρέου, σε πλήρη κατάρρευση, έχασε πλέον και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας και οδηγεί τον τόπο σε μια άνευ προηγουμένου καταστροφή!
Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε και στους πλέον «αφελείς» το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ, αφού ο Α. Σαμαράς, ως έτοιμος από καιρό, ήταν έτοιμος να εφαρμόσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ ένα παραλλαγμένο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα-έκτρωμα, αρκεί να συνέβαινε με όρους που θα του διασφάλιζαν προοπτική εξουσίας! 

Μετά το ναυάγιο της τυπικής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (γιατί ουσιαστικά υπάρχει),  Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς έχουν επιδοθεί σε μια κωμική προσπάθεια να επιρρίψουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για τη ματαίωση της κυβερνητικής συνεργασίας.
Πάνω στα ερείπια της χώρας, ένας νέου τύπου δικομματικός καυγάς συνυπεύθυνων και υπόλογων βρίσκεται σε εξέλιξη, ρίχνοντας σε ακόμα μεγαλύτερο σκοτάδι τη χώρα.


Η ελπίδα στη συμπαραταγμένη Αριστερά και στις πλατείες!

Πηγή: http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου