3/11/12

Γορίλες κολυμπούν στην λίμνη των Ιωαννίνων...


Πωλήθηκε η Δωδώνη!

Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε την πώληση της Αγροτικής Βιομηχανίας Γάλακτος Ηπείρου «Δωδώνη Α.Ε.», έναντι του τιμήματος των 20.851.800 ευρώ. 

 Εμείς δεν θα αναφερθούμε στο σύνολο ιδίων κεφαλαίων της επιχείρησης που πέρυσι ανέρχονταν στα 31.496.000 €, ούτε στον κύκλο εργασιών της που πέρυσι ανήλθε στα 96.681.951 €, ούτε και στα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας κατά τη χρήση του 2011 που ανήλθαν σε 9.246.963 €, παρουσιάζοντας αύξηση 29,54% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση. 

Δεν θα αναφερθούμε επίσης καθόλου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας συμπεριλαμβανόμενων και των σταθμών συγκέντρωσης και πρόψυξης γάλακτος που καλύπτουν συνολική έκταση 151.080 τ.μ., ούτε στα 31.460 τ.μ. ιδιόκτητων ακίνητων που κατέχει. 

Και επίσης δεν θα αναφερθούμε και στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος συνολικού εμβαδού 31.460 τ.μ. εντός ιδιόκτητου οικοπέδου 54.000 τ.μ. με άρτιο μηχανικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για την παραγωγή τυροκομικών και γαλακτομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, που διαθέτει η εταιρεία.

Θα αναφερθούμε όμως στα συνολικής αξίας 42.000.000 € αποθεματικά προϊόντων που διαθέτει αυτήν την στιγμή η εταιρεία: δηλαδή η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου «Δωδώνη Α.Ε.» αυτήν την στιγμή διαθέτει αποθεματικά προϊόντων αξίας τουλάχιστον 42 εκατομμυρίων ευρώ και κάποιοι την πούλησαν έναντι τιμήματος 20.851.800 ευρώ! 

Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί οι "τρομεροί" "οικονομολόγοι-τεχνοκράτες" του Ελληνικού Κράτους που πέτυχαν μια τέτοια "καταπληκτική" και τόσο "επικερδή" συμφωνία προς όφελος του Ελληνικού Λαού και ποια οικονομική σχολή έχουν τελειώσει; Μήπως την ίδια που τελείωσε και η κυρία Άννα Μπουμπενίκοβα- αυτή της Οικονομικής Σχολής των Γορίλων; Μην εκπλήσσεστε και μην απορείτε: κι όμως υπάρχει τέτοια σχολή- και οι απόφοιτοί της έχουν αναλάβει τις Ελληνικές αποκρατικοποιήσεις!

ΥΓ. Αληθεύουν οι φήμες που θέλουν ένα από τα μέλη της Κοινοπραξίας που τελικά αγόρασε την «Δωδώνη Α.Ε.», να της χρώσταγε πριν την αγοράσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ - ορισμένοι μάλιστα κάνουν λόγο ακόμη και για 15 εκατ. ευρώ; 
Ρωτάμε, αλλά είμαστε βέβαιοι πως απάντηση δεν θα πάρουμε, αφού οι Γορίλες δεν ξέρουν να ...απαντάνε και το μόνο που ξέρουν να κάνουν με το στόμα τους είναι να ...γρυλίζουν και να τρώνε!  

πηγή: konstantinosdavanelos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου