7/8/11

Η λαϊκή συνέλευση Θεσσαλονίκης για τις απειλές Μπουτάρη!

Επίδοξους μιμητές "βρίσκει" ο Καμίνης από Μαδρίτη μέχρι Θεσσαλονίκη!

Στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» (φύλλο Τετάρτης 3 Αυγούστου 2011) δημοσιοποιήθηκε ότι ο δήμαρχος της πόλης μας κ.Ιωάννης Μπουτάρης κατά τα πρότυπα του δημάρχου Αθηναίων, πρόκειται να επιστρατεύσει αμφότερες τις αστυνομικές & εισαγγελικές αρχές με σκοπό να απομακρύνει τις σκηνές των Αγανακτισμένων της πλατείας του Λευκού Πύργου. 

Επιλέγουν μέσα στο καλοκαίρι, με συντονισμένο σχέδιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να διαλύσουν την λειτουργία των πλατειών. Επιχειρούν έτσι, να αποτρέψουν τη μαζική συμμετοχή του κόσμου στις πλατείες και ειδικά ενόψει του ερχομού του Πρωθυπουργού και όλων των πολιτικών αρχηγών στην πόλη μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβρη.


Ως Αγανακτισμένοι καλούμε όλους τους πολίτες στη μεγάλη Λαϊκή συνέλευση στο Λευκό Πύργο την 25η Αυγούστου για να προετοιμάσουμε την ανάλογη υποδοχή σε αυτούς ενόψει της ΔΕΘ. Να συζητήσουμε επίσης για το πως μπορούμε ως λαός να ανατρέψουμε τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις τους, χαράζοντας μία άλλη πορεία για τον τόπο, για τη πραγματική δημοκρατία.

Δηλώνουμε ότι: θα συνεχίσουμε να ασκούμε κάθε μέρα το συνταγματικό δικαίωμα της συνάθροισης, θα συνεχίσουμε να συζητάμε, να βρισκόμαστε, να δρούμε ειρηνικά, τόσο στον Λευκό Πύργο, όπως και παντού. Αν δήθεν το πρόβλημα είναι οι σκηνές, τότε τις αποσύρουμε κρατώντας την υποδομή (γραμματεία, πρώτες βοήθειες και υλικοτεχνική υποστήριξη). 

Διατηρούμε αδιαπραγμάτευτα τον πολιτικό χαρακτήρα του κινήματός μας. Δε θα σας δώσουμε καμία ευκαιρία να συκοφαντήσετε το κίνημα μας.

Όσο και αν θέλετε να μας στείλετε πίσω στο «φοβισμένο εγώ» μας, δύο μήνες τώρα έχουμε αποφασίσει: Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τις ζωές μας και το μέλλον μας στους άθλιους εκπροσώπους αυτού του γερασμένου κόσμου. 

Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν αυτοί.

πηγή: http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου