4/8/11

Ελεύθερη η χρήση ναρκωτικών, απαγορεύεται η χρήση των blogs.

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση (ποιος θα το κρίνει άραγε πόσα στρέμματα αφορούν την προσωπική ή μη χρήση;).

Ταυτόχρονα εισάγεται νομοσχέδιο για του κακούς «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, τους bloggers δηλαδή,  που τολμούν να έχουν ελεύθερη φωνή και να ξεσκεπάζουν το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.

Όλα λοιπόν τα blogs στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ονομαστικά και να ελέγχονται...

Αυτό όμως θα οδηγήσει, αφενός στη φίμωση των ελεύθερων φωνών μέσω της αυτολογοκρισίας, αφετέρου σε περισσότερη ασυλία και μη έλεγχο του κάθε καθεστωτικού λαμόγιου, το οποίο θα μπορεί να σύρει τον τολμηρό blogger στα δικαστήρια της ελληνικής δικαιοσύνης, απαιτώντας την φυλάκισή του και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για δήθεν δυσφήμησή του.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η προπαγάνδα του καθεστώτος διατηρεί την κοινωνία σε καταστολή, ώστε να αποφύγει εξέγερσή της και την κατάρρευσή του, τώρα η κοινωνία θα μπορεί επιπλέον να αυτοκαταστέλλεται με την χρήση ουσιών και να αυτολογοκρίνεται στην έκφρασή της, προκειμένου να μείνει ήσυχο το καθεστώς.

Είναι γνωστή η συνταγή: δώστε τη φούντα στο λαό. Έτσι δεν έγινε και το ’68;

Η Κυβέρνηση εμφάνισε προνοητικά και με μεγάλη μαεστρία τον Άσσο που είχε κρυμμένο στο μανίκι, μέσα στο κατακαλόκαιρο, λίγο μετά την εκκένωση του Συντάγματος.

Ελπίζουμε να απαντήσουν σύντομα οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και στις άλλες κεντρικές πλατείες.

πηγή: http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου