12/10/12

Μεγάλη διαδήλωση για την υγεία έγινε στα Πατήσια

Εκατοντάδες Πατησιώτες και όχι μόνο, διαδήλωσαν χθες 11/10/12, για πολλές ώρες στους δρόμους της περιοχής, ενάντια στο κλείσιμο του 7ου Νοσοκομείου του ΙΚΑ και του προγραμματιζόμενου κλεισίματος και των άλλων δύο νοσοκομείων των Πατησίων (Παμμακάριστος και Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων).

Η πορεία, που ακολούθησε την συγκέντρωση μπροστά στο 7ο, πέρασε από κεντρικούς δρόμους (Καυτατζόγλου, Αχαρνών, Πατησίων) αλλά και στενά της περιοχής.

Ο κόσμος επευφημούσε και επιδοκίμαζε χειροκροτώντας τους διαδηλωτές. Πολλοί έβγαιναν από τα μπαλκόνια τους.

Μοιράστηκαν πολλές προκηρύξεις από συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω στους περαστικούς και τα καταστήματα (όσα έχουν απομείνει ανοιχτά...) που ενημέρωναν τον κόσμο για τα προβλήματα στην υγεία που τον αφορούν άμεσα.
Στη διαδήλωση συμμετείχαν το Κίνημα Δεν Πληρώνω, η Λαϊκή Επιτροπή Πατησίων, το ΠΑΜΕ, η Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων, το σωματείο του Γ.Ν. Πατησίων, το σωματείο του Αγίου Σάββα, το ΚΚΕ(μ-λ) , η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολλοί κάτοικοι.

Ο αγώνας δεν σταματά με την σημερινή πορεία. Θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες νέα συνάντηση των συνδικάτων, των φορέων και των αλληλέγγυων προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.


Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πηγή: ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου