5/5/11

Υπόγεια Ελλάδα, υπόγειοι κυβερνήτες....


-

Ένα λεπτό εικόνας μηδένισαν τα δύο χρόνια της πολιτικοκοινωνικής εξαθλίωσης που περνάει η χώρα. 

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε άφησε με ανοιχτό το στόμα εκατομμύρια Ελλήνων. «Υπόγειες διαβουλεύσεις του ΔΝΤ και των "Ελλήνων" πολιτικάντηδων γινόταν πριν τις εκλογές και ήταν γνωστές σε όλους τους κομματικούς κύκλους».

Και ο Νεοέλληνας με μιας ξύπνησε ξεχνώντας ότι επί δύο χρόνια ζει σε μια υπόγεια Ελλάδα σαν ποντικός φοβισμένος από το νερό που πλημμύρισε το καταφύγιο που κάποτε το λέγαμε Πατρίδα.

Το θέμα είναι ότι ο Νεοέλληνας ξύπνησε για να ξανακοιμηθεί γιατί το είδος του Νεοέλληνα έχει εθιστεί πια να σκέφτεται όσο κρατάει μια εικόνα, όσο διαρκεί ένα βίντεο. 

Όσα παιχνίδια «συγκλονισμού» κι αν δώσουν στην βολεμένη κοινωνία αυτό που θέλουν στο τέλος θα το κάνουν.

Και τα ερωτήματα είναι δύο: Τι θέλουν να κάνουν αυτοί και τι «οι συγκλονισμένοι».

Το πρώτο ερώτημα είναι αναπάντητο αλλά το δεύτερο έχει μια απλή εξήγηση: Εδώ και χρόνια οι «συγκλονισμένοι» παίρνουν με δόσεις την αλήθεια για τους υπόγειους που κυβερνάνε αυτή την χώρα, εθίζονται συνηθίζοντας τις "υπόγειες πολιτικές" που στο κάτω-κάτω τους βόλεψαν κιόλας και πάντα ψηφίζουν «δημοκρατικά» τους υπόγειους για να τους ξανακυβερνήσουν.

Έχει αλλεργία πια ο Νεοέλληνας στο Φως. Έφθασαν στο σημείο κάποιοι να λοιδορούν ακόμα και την νοητική κατάσταση των «υπόγειων».

Η νοητική κατάσταση αυτών που στηρίζουν τους νοητικά ανάπηρους κυβερνώντες, άραγε ποια είναι;

Ποια είναι αυτή η Δημοκρατία που όρισε διαχειριστή της χώρας έναν νοητικά ευνουχισμένο ο οποίος μετέτρεψε το σύνολο σε στρατιά αναπήρων;

Αυτή η χώρα πλέον δεν είναι αυτή που γέννησε την Δημοκρατία αλλά την Αναπηροκρατία. Αν δεν είχε επικρατήσει η Αναπηροκρατία εδώ και 40 χρόνια όλοι αυτοί οι νοητικά ευνουχισμένοι θα είχαν μετακομίσει σε άλλον γαλαξία φοβούμενοι την οργή των Άξιων.

Οι «συγκλονισμένοι» Νεοέλληνες βολεύτηκαν στην Αναπηροκρατία και ότι πιο σάπιο έχει γεννήσει αυτή η κατάσταση συντηρεί το σύστημα και θα το συντηρεί. Εξάλλου στα ευαγή ιδρύματα που εκκολάπτεται η Αναπηροκρατία (λέγονται και κόμματα) το παιχνίδι συνεχίζεται καθημερινά πάνω από τα κεφάλια του στρατού τους που κάνει λαγούμια υπόγεια για να σώσει ό,τι δεν σώζεται.

Αυτός εδώ ο τόπος πάντα πέρναγε πολλά. Τον 20ο αιώνα έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές.

Ο λαός τούτος εδώ ακρωτηριάστηκε σωματικά και ψυχικά μέσα από πολέμους, προσφυγιά, εμφύλιο, εξορίες, μετανάστευση αλλά δεν έγινε ποτέ νοητικά ευνουχισμένος. Αυτός ο λαός είχε εθνική συνείδηση αρτιμελή.

Από την στιγμή που οι υπόγειοι κυβερνήτες τον έστεψαν Κυρίαρχο Λαό, άρχισε και αυτός να δρα υπόγεια.

Όσες λοιπόν αποκαλύψεις, βίντεο, ντοκουμέντα κι αν δουν οι υπόγειοι Νεοέλληνες «συγκλονισμένοι», υπόγεια θα δρουν, υπόγεια θα ζουν, υπόγεια θα γεννοβολούν και υπόγεια θα ροκανίζουν τα θεμέλια της πατρίδας ακόμα κι αν ξέρουν ότι πέφτοντας αυτή θα συνθλίψει τις ανήλιαγες συνειδήσεις τους.

Πηγή: http://forza-grecia.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου