23/10/13

«Νεκρώνει» σήμερα η μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων – αγώνας για το νοσοκομείο

«Νεκρώνει»  σήμερα η μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων – αγώνας για το νοσοκομείο«Νεκρώνει» σήμερα η μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων – αγώνας για το νοσοκομείο


Στον αγώνα για το νοσοκομείο Καλαβρύτων, έχουν επικεντρωθεί οι δραστηριότητες όλων των τοπικών φορέων και σήμερα Τετάρτη, «νεκρώνει» η πόλη από την κινητοποίησή τους.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Σύσσωμοι  κάτοικοι,  πολίτες,  Δήμος Καλαβρύτων, Τοπικά Συμβούλια  Κοινοτήτων, Δημοτικές Επιχειρήσεις, επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων, η Ριζοσπαστική Δημ. Κίνηση, Οργανώσεις   ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ – ΑΝ.ΕΛ. -ΚΚΕ, Εκπαιδευτικοί και Σύλλογοι Γονέων, Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, Ένωση Ξενοδόχων,  Σωματείο Αυτοκινητιστών, Παγκαλαβρυτινή Ένωση, Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας, Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, Σύλλογος Πολυτέκνων, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Κυνηγετικός, Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ο Σκακιστικός Όμιλος ΚΕΔΙΚ (Γηροκομείο και Άσυλο Ανιάτων), Πολιτιστικοί Σύλλογοι και λοιποί  Φορείς, όλοι οι Καλαβρυτινοί, αποφάσισαν Ομόφωνα:
ΝΑ MΗΝ  ΚΛΕΙΣΕΙ TO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!


Η Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013. Στις 11 το πρωί να συγκεντρωθούμε όλοι στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού. 
Να είμαστε όλοι εκεί. 
Για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Να μην τους αφήσουμε να κλείσουν την Παθολογική Κλινική και να υποβαθμίσουν το Νοσοκομείο μας τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας.
Στα Καλάβρυτα ξέρουμε  να αγωνιζόμαστε».

Συντονιστική Επιτροπή για τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου