25/10/13

Έφοδος της αστυνομίας στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού


Έφοδος της αστυνομίας στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΕΟΦ πραγματοποίησε έλεγχο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΜΚΙΕ στο Facebook, με την αιτιολογία ότι υπήρξε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ περί ανεξέλεγκτης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε ναρκομανείς! 
  φωτ.από τη σελίδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού στο Facebook
φωτ.από τη σελίδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού στο Facebook
 
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει λόγο για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτές δεν μπορούν να σταματήσουν τη δράση του.

"Είναι απορίας άξιο ποιος έκανε την καταγγελία για την διακίνηση ναρκωτικών. Δεν θα δώσουμε τροφή σε διάφορα σενάρια, εμείς απλά θα πούμε αυτό που λέμε εδώ και 2 χρόνια, «Κανένας μόνος του στην κρίση».
Ας δώσει λύση το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων. Πάνω από 3,000,000 συμπολίτες μας δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Θα κάνει κάτι επιτέλους η κυβέρνηση?", σημειώνεται σε ανάρτηση του ΜΚΙΕ.

Επίσης, ενημερώνει πως το κλιμάκιο αστυνομίας και ΕΟΦ αποχώρησε και ευχαριστεί τους δεκάδες πολίτες για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Στις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών παρέστησαν δικαστικός λειτουργός, δύο υπάλληλοι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και οι υπεύθυνοι των συγκεκριμένων χώρων. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τελικά βεβαίως οι έρευνες είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου