31/10/13

Προαναγγέλλουν την επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ Παρασκευής


Προαναγγέλλει την επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ Παρασκευής ο Π. Καψής

Ο διορισμένος Υφυπουργός. Καψής, απ’ την μια πάει να δικαιολογήσει τον παχυλό μισθό του - σχεδόν μισό εκατ. ευρώ πληρώνουμε κάθε χρόνο γι’ αυτόν και τους παρατρεχάμενους του- και από την άλλη κάνει ότι μπορεί να διατηρήσει το «κεντρώο προφίλ» του που φιλοτέχνησε με τόσο κόπο δεκαετίες σαν στέλεχος του ΔΟΛ.

Στην προκειμένη περίπτωση απ’ την μια ξαναπροαναγγέλει επέμβαση των δυνάμεων καταστολής για την εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, και από την άλλη χρεώνει το τυχόν μπουκρισμα των μπάτσων σε ένα άλλο διορισμένο κυβερνητικό στέλεχος. Στον υπουργό οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παντελής  Καψής, επαναλαμβάνοντας ότι αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία που ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2014.
«Η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει την προεδρία (της ΕΕ). Η πρόθεσή μας όμως είναι να την καλύψει» σημείωσε το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ. 
Πρόσθεσε επίσης πως το κτίριο της Αγίας Παρασκευής είναι υπόθεση του υπουργείου Οικονομικών και η απόφαση της εκκένωσης του ραδιομεγάρου αφορά την κυβέρνηση και όχι τον ίδιο.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης δήλωσε: «Το μόνο που δεν πρόκειται να αποδεχτούμε είναι να παραδεχτούμε ότι είμαστε απολυμένοι. Όλα τα άλλα τα συζητάμε».
Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου