22/9/11

Δεν χρωστάμε - δεν πουλάμε-δεν πληρώνουμε


 ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, τράπεζες ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ παιδεία, υγεία, δημόσια περιουσία
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ!


Η βάρβαρη και άδικη επιδρομή κυβέρνησης και τρόικας σε βάρος της πλειοψηφίας των λαϊκών στρωμάτων δεν έχει τέλος. Κυβέρνηση και τρόικα έχουν ανακηρυχθεί σε «σωτήρες» του κεφαλαίου, των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών και εγκληματικοί δήμιοι των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Στον απόλυτο παραλογισμό να δώσουν όσα περισσότερα μπορούν στους τοκογλύφους δανειστές, παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα και μας βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.


Το θράσος κυβέρνησης και τρόικας είναι απύθμενο, από την μια μειώνουν τους συντελεστές φορολόγησης των επιχειρήσεων, συνεχίζουν τις απεριόριστες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο, εκποιούν το δημόσιο συσσωρευμένο πλούτο, επεξεργάζονται σε συμφωνία με την ΝΔ, νέα μείωση της φορολογίας των επιχειρηματιών, συνεχίζουν να χαρατσώνουν βάναυσα και άδικα την πλειοψηφία της κοινωνίας. 

Με τα έκτακτα φοροληστρικά κυβερνητικά και τροϊκανά μέτρα στήνεται η μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, αλλά προστατεύουν και αφήνουν στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Δεν θα ανεχθούμε να ληστεύετε τα βιβλία των παιδιών μας. Δεν θα ανεχθούμε να στερείτε στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, το ρεύμα. Δεν θα σας αφήσουμε να μας μετατρέψετε σε ανθρώπους των σπηλαίων. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, όλο τον λαό και τους φορείς του μαζικού κινήματος, σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι καθώς το τέλος ακινήτων ισχύει για 2 χρόνια ενώ η έκτακτη εισφορά για 5!

 
Μαζικά και συλλογικά να συγκροτηθούν αντιστάσεις ανυπακοής στα νέα χαράτσια.
Πρώτα απ’ όλα οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, να αντισταθούν συλλογικά και μαζικά στα νέα ληστρικά χαράτσια. Να δημιουργήσουμε ένα πλατύ, μαζικό κίνημα ανυπακοής ενάντια στα χαράτσια, στο μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, την κυβέρνηση, την τρόικα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!

Η κυβέρνηση χαρατσώνει το λαό για να πληρώσει τους «δανειστές». Ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους των αγορών, στο ΔΝΤ, την ΕΕ και τη κυβέρνηση.
Να επιστρέψουμε στους δρόμους και τις πλατείες, να γιγαντώσουμε τις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις, να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, για να ανατρέψουμε, τα χαράτσια και τις αντιλαϊκές πολιτικές τους. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

Καλούμε κάθε σωματείο και συλλογικότητα, τις φοιτητικές καταλήψεις, τα κινήματα ανυπακοής «δεν πληρώνω», τις λαϊκές συνελεύσεις των πλατειών σε πόλεις και γειτονιές, με συλλογικές αποφάσεις να απορρίψουν τα νέα χαράτσια, να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαρκείας και να καλύψουν τα μέλη τους στη μη καταβολή τους. Για την ανάπτυξη ενός πολύμορφου απεργιακού μαζικού αγωνιστικού κινήματος με στόχο την ανατροπή της πολιτικής κεφαλαίου – κυβέρνησης – ΕΕ-ΔΝΤ.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/09 6.30 μμ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Καρ. Σερβίας 8)

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/09, 7 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 6:30 μμ

Στο υπουργείο Οικονομικών
Να τους επιστρέψουμε τα χαράτσια της ντροπής

Το ποτήρι ξεχείλισε, η αγανάκτηση πλημμυρίζει τους δρόμους και τις πλατείες.

Αντιστεκόμαστε στην Φορολεηλασία των πολλών και στην Φοροασυλία των λίγων
Δεν θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανθρώπους των σπηλαίων χωρίς φως, χωρίς βιβλία τα παιδιά μας, χωρίς φάρμακα οι συνταξιούχοι, χωρίς δουλειά οι εργαζόμενοι.

Διέλυσαν τη χώρα, ξεπούλησαν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά και τον δημόσιο πλούτο της χώρας, εξαθλίωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, πετούν στο δρόμο της ανεργίας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, φοροληστεύουν  τον λαό και εξασφαλίζουν φοροασυλία στους πλούσιους, τους έχοντες και κατέχοντες, στις μεγάλες ακίνητες περιουσίες.

ΦΤΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Μαζικά και συλλογικά αντιστεκόμαστε την Πέμπτη 22/9 στις 6:30 έξω από το υπουργείο Οικονομικών, να τους επιστρέψουμε τους λογαριασμούς για να τους στείλουν σε αυτούς που έχουν, σε αυτούς που φοροδιαφεύγουν, ξέρουν που βρίσκονται τα χρήματα, στις τσέπες και στα σεντούκια των πλούσιων, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών, στους έχοντες μεγάλη ακίνητη περιουσία που τα απόκτησαν με τον δικό μας ιδρώτα. 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/09 6.30 μμ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Καρ. Σερβίας 8)
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

                 ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, τράπεζες ΕΕ, ΔΝΤ
                ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ παιδεία, υγεία, δημόσια περιουσία
                ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους

ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ!


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

πηγή: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου