12/9/11

Αίσχος νέων μέτρων 2 δις ανακοίνωσαν Γαπ-Ε. Βενιζέλος!

poreia
Νέα ληστρική εισφορά (τέλος) σε όλα τα ακίνητα μέσω λογαριασμών ΔΕΗ!

…στο όνομα αποφυγής της χρεοκοπίας και παραμονής στο ευρώ!

Εξέγερση τώρα για ανατροπή κυβέρνησης-αστικού κατεστημένου, στάση πληρωμών, διαγραφή του χρέους, έξοδο από το ευρώ, νέα προοδευτική πορεία!

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη λήψη νέων μέτρων ύψους 2 δισ. ευρώ για το 2011 με επίκεντρο την επιβολή νέου διετούς ληστρικού τέλους σε όλα ανεξαιρέτως τα ακίνητα, το οποίο θα ανέλθει μεσοσταθμικά περίπου στα 4 ευρώ ανά τ.μ. (από 0,5 έως 10 ευρώ ανά τ.μ.) και θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών ΔΕΗ.

Τα νέα μέτρα αίσχος της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν, χωρίς να μπορεί κανένας  να φέρει, πλέον, αντίρρηση την παταγώδη αποτυχία του μνημονίου.

Κυρίως, όμως, επιβεβαιώνουν ότι ο τόπος έχει μπει σε μια χωρίς  τέλος λεηλασία, με απόληξη το γενικό ρήμαγμα της χώρας και του λαού, ως τη γενική καταστροφή!

Γίνεται σαφές ότι ο τόπος έχει φτάσει, πλέον, στο απροχώρητο!
Αυτήν την ώρα δεν μπορεί να συνεχίζεται ο ελληνικός λαός (και η Αριστερά) να εκβιάζεται και να υποκύπτει στο δίλημμα: Μνημόνιο και νέα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ!
 
Σήμερα (βλέπε άρθρο εδώ) η Αριστερά και ο ελληνικός λαός σύσσωμοι πρέπει να πουν ότι προτιμούν χίλιες φορές (και διεκδικούν) τη διακοπή αποπληρωμής του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και νέο προοδευτικό παραγωγικό δρόμο της χώρας, από τη σημερινή χωρίς τέλος και έλεος μνημονιακή καταστροφική λεηλασία!

πηγή: http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου