23/9/11

Μέτρα και νέα μέτρα καi πάλι μέτρα!


Η χώρα ρημάζει και καταστρέφεται χωρίς έλεος!

Λαϊκή εξέγερση για στάση πληρωμών – έξοδο από το ευρώ – εθνικοποίηση τραπεζών – αναδιανομή πλούτου – νέα προοδευτική ανεξάρτητη πορεία της χώρας!

Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από τον ηλεκτρο-φόρο οδοστρωτήρα στα ακίνητα και η κυβέρνηση ανακοινώνει συνεχώς νέα μέτρα ύψους περίπου 5-7 δις ευρώ.
Οι άθλιοι «ληστές-αποικιοκράτες» της ΕΕ, με πρωταγωνιστές Μέρκελ - Σόιμπλε, εκβιάζουν χωρίς έλεος!

Η ΧΩΡΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Το βασανιστήριο της χώρας και του ελληνικού λαού δεν έχει τέλος!
Μετά από κάθε πακέτο μέτρων, ακολουθεί αμέσως το επόμενο, σε έναν ατέλειωτο φαύλο κύκλο βύθισης, κατεδάφισης και λεηλασίας.
Η χώρα ρημάζει και καταστρέφεται. Δεν βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Κατρακυλάει, ήδη, μέσα στην άβυσσο!
Η κυβέρνηση, επικεφαλής ενός άθλιου συναινετικού αστικού κατεστημένου, έχει παραδώσει τη χώρα στη ληστεία, τη διάλυση και την περιθωριοποίηση.
Το άθλιο μέλλον για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία είναι οι οικογένειες να ζουν σε αυτή τη χώρα το πολύ με 400 ευρώ!
Αυτή την ώρα, η χώρα χρειάζεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή για να αλλάξει πορεία!
Αυτή η προοδευτική ανατροπή έχει γίνει, πλέον, θέμα επιβίωσης και ίσως ύπαρξης της χώρας!
Για να πάμε σε μια τέτοια προοδευτική ανα
τροπή, εδώ που έχουμε φτάσει, δεν αρκούν ημίμετρα και ασπιρίνες.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΗΞΕΙΣ!

Χρειάζεται ρήξη με τη συναίνεση της αναγνώρισης και αποπληρωμής του χρέους.
Χρειάζεται ρήξη με τη συναίνεση ότι μπορεί να προκύψει διέξοδος με τη βοήθεια της ΕΕ. Οι λεγόμενες «ευρωπαϊκές» λύσεις στην ελληνική κρίση και την κρίση της «ευρωζώνης» δεν υπάρχουν, παρά μόνο ως άλλοθι και αυταπάτη συναινέσεων!
Η ΕΕ έχει μετεξελιχθεί σε ένα νέο-ολοκληρωτικό μόρφωμα του πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού, το οποίο εφαρμόζει πολιτικές εξωτερικής και εσωτερικής νεοαποικιοποίησης!
Χρειάζεται ρήξη με την συναίνεση για την «πάση θυσία» παραμονή στο ευρώ.
Το «ευρώ» συνιστά μια ιδιόμορφη Γερμανική «φυλακή». Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική ανεξαρτησία και ανεξάρτητη πολιτική ούτε διέξοδος από την κρίση εντός του ευρώ!

ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Αυτήν την ώρα χρειάζεται μια μεγάλη συμπαράταξη της Αριστεράς και ένα μεγάλο ριζοσπαστικό προοδευτικό μέτωπο για να συμβάλλουν σε μια αυθεντική αλλά και οργανωμένη λαϊκή εξέγερση ανατροπής.
Αυτή, όμως, η αριστερή συμπαράταξη και το ευρύ ριζοσπαστικό μέτωπο δεν μπορεί να οικοδομηθούν ως μία απλή και επιφανειακή αντίθεση στο μνημόνιο, χωρίς εναλλακτικό προγραμματικό βάθος!
Ο τόπος δεν χρειάζεται μια ευκαιριακή ετερόκλητη, χωρίς αρχή, μέση και τέλος συνάθροιση, όπως δεν χρειάζεται δογματικές στάσεις και επιλογές εκ των προτέρων άρνησης της αριστερής συνεργασίας.

 ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΜΟΝΗ ΤΟΛΜΗΡΗ ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΗ ΛΥΣΗ

Άρνηση και υπέρβαση του μνημονίου και της τρόικας δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς στάση πληρωμών της χώρας επί ενός άδικου και βαθύτατα ταξικού χρέους και χωρίς την έξοδο από το ευρώ για τη συγκρότηση ενός εθνικού νομίσματος και τη διαμόρφωση μιας εθνικής ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής, που να υπηρετεί τον τόπο και όχι το χρηματιστικό κεφάλαιο και τα ιδιοτελή συμφέροντα της Γερμανικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ.
Η χώρα χρειάζεται, εδώ και τώρα, ως προϋπόθεση επιβίωσης της ίδιας και του λαού, ένα μεγάλο συναγερμό για ένα παναριστερό και ευρύ προοδευτικό μέτωπο που με αφετηρία τη στάση πληρωμών και την έξοδο από το ευρώ, θα προχωρήσει τολμηρά.
Θα προχωρήσει στην εθνικοποίηση των τραπεζών, σε μια δίκαιη ριζοσπαστική αναδιανομή πλούτου και σε μια νέα προοδευτική αναγεννητική πορεία ανασυγκρότησης, διεξόδου από την κρίση και ελπιδοφόρας προοπτικής.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ

Αγωνιζόμαστε γι’ αυτό το μεγάλο συναγερμό αριστερής και προοδευτικής πανστρατιάς που, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, θα μπορέσει να ξαναδώσει υπόσταση και κύρος στη χώρα και στον ελληνικό λαό αξιοπρέπεια, περηφάνια και μέλλον!
Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει εύκολος και ανθόσπαρτος δρόμος.
Υπάρχουν, όμως, δρόμοι που ρημάζουν και καταστρέφουν και δρόμοι με ελπίδα και προοπτική!

Πηγή: http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου