5/4/11

Ο "πτωχευμένος" με τον κερδοσκόπο! Συνάντηση Παπανδρέου - Σόρος!

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;

Την ώρα που δύο διεθνή έντυπα, ο Economist και το Der Spiegel, ανακινούν το θέμα της βέβαιης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου είχε το μεσημέρι της Δευτέρας συνάντηση με τον... George Soros! 

 Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα, ο Γ. Παπανδρέου δεν είναι μόνος σημαντικός παράγοντας με τον οποίο συναντήθηκε ο George Soros, στην Αθήνα. 

Την Κυριακή, ο γνωστός κερδοσκόπος μίλησε σε κλειστό συνέδριο στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν Έλληνες επιχειρηματίες, επενδυτές, πολιτικά στελέχη και διπλωματικοί αξιωματούχοι.

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, κατά την ομιλία του στο εν λόγω κλειστό συνέδριο, ο George Soros υποστήριξε πως η Ελλάδα πρέπει πάση θυσία να σωθεί και πως η σωτηρία αυτή θα έρθει από την Ευρώπη, εφόσον υπάρξει συνέπεια στην εφαρμογή του μνημονιακού προγράμματος!

Μάλιστα, ο G. Soros, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ταξίδι του Υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Ν. Γκάιτνερ, στο Βερολίνο, στις αρχές Μάρτη, προκειμένου να έχει ρόλο και λόγο στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης στις 11 το ίδιου μήνα.

Το τι ακριβώς ονοματίζει ο George Soros, ως «σωτηρία» της Ελλάδος (άμεση αναδιάρθρωση αλά τρόικα ή/και υπαγωγή στο EFSF από το 2012) δεν μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά! Αυτό που πάντως ξέρουμε με σιγουριά είναι πως όταν ο κερδοσκόπος συζητάει με τον πτωχευμένο, δεν έχει στο μυαλό του, το πως θα σώσει αυτόν που δεν έχει να πληρώσει αλλά το πώς θα γλυτώσει τα λεφτά που
δάνεισε αυτός και οι όμοιοί του!

Το ερώτημα λοιπόν τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι, πλανιέται στα κεφάλια όλων μας. Και στο ερώτημα αυτό οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις στον ελληνικό λαό ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, παρέχοντας πλήρη εικόνα για το περιεχόμενο της εν λόγω συνάντησης...

Πηγή: http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου