23/9/12

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας) στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής: Συμμετοχή στο Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, και στην πανεργατική απεργία (Μουσείο, 10:30)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/9 η συνέλευση της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης (Αθήνας) στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής.

Χαιρετίζουμε την απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής για κλιμάκωση του αγώνα με στόχο το πέρασμα του εργοστασίου στα χέρια τους, και δηλώνουμε την πλήρη στήριξη και συμμετοχή μας στο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουν διαμορφώσει.

Στο πλαίσιο αυτό θα συμμετέχουμε και θα στηρίξουμε το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης που έχει στόχο να ξεσηκώσει ένα ευρύ κίνημα συμπαράστασης και κοινού αγώνα σε όλη την Ελλάδα, με διαδηλώσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες στήριξης σε πολλές πόλεις, και με κατάληξη μια μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα.


Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας) θα οργανώσει μια μεγάλη συναυλία για την οικονομική στήριξη των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής και του εγχειρήματος αυτοδιαχείρισης του εργοστασίου, την ημέρα που το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης θα φτάσει στην Αθήνα.

Θα συμμετέχει και θα στηρίξει, επίσης, τη μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων και το άνοιγμα του δρόμου για τη λειτουργία του εργοστασίου υπό τη διεύθυνση της αμεσοδημοκρατικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Με βάση τα παραπάνω, η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας) στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής θα συμμετέχει στην πανεργατική απεργία στις 26/9 με δικό της μπλοκ, στο Μουσείο στις 10:30, με κεντρικό σύνθημα «Αυτοδιαχείριση τώρα – Μπορούμε χωρίς αφεντικά», και μοιράζοντας υλικό, για την ανάδειξη του αγώνα της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής ως αγώνα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία, καθώς θέτει άμεσα επί τάπητος έναν δρόμο απάντησης στην κρίση και στην επίθεση του κεφαλαίου και του κράτους, ως το αναγκαίο βήμα για να πάρουμε εμείς, οι δημιουργοί του πλούτου, την παραγωγή και ολόκληρη τη ζωή μας στα χέρια μας.

Καλούμε τα σωματεία, τις εργατικές συλλογικότητες, τις συνελεύσεις γειτονιάς, όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους να συμμετέχουν και να στηρίξουν το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, και τις πρωτοβουλίες της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, για να υπάρξει μια θερμή αγωνιστική «υποδοχή» των εργατών της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής στην Αθήνα που θα βροντοφωνάξει μαζί τους: Μπορούμε εμείς!

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης (Αθήνας) στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28/9, 20:00, στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου (Λόντου 6 και Μεσολογγίου, β’ όροφος, Εξάρχεια).


Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας)
στον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου