25/9/12

Η μαύρη κυβερνητική τρόικα μας ξανασώζει

Οι πολιτικοί απατεώνες που εκβιάζοντας και λέγοντας συνειδητά ψέματα άρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού διαπρέπουν και στο θέατρο.
Σαν τα φίδια που τα έχουν πατήσει την ουρά και προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν στρεφόμενα πότε από δω και πότε από εκεί, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό, προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν ότι αντιστέκονται στην κακιά τρόικα.

Η αλήθεια είναι ότι από τον καθένα μας με τους μετριότερους υπολογισμούς (2 χρόνια σύνταξης επί 15.000 και 10.000 από το εφάπαξ και 800 επί 20 χρόνια κατά μέσο όρο από τα υπόλοιπα δώρων χωρίς να υπολογίζονται παγώματα μισθών, νέες φοροεπιδρομές κλπ) θα κλέψουν ακόμη 55.000 ευρώ για να πληρώσουν ξένους δανειστές και ντόπιους τραπεζίτες. Το αστείο είναι ότι θα το κάνουν για «τελευταία φορά».

Και ενώ ετοιμάζονται για τη νέα λεηλασία καταντήσαμε να παρακαλάμε όλοι «δεξιοί και αριστεροί» τον Παναγόπουλο να βγάλει μια απεργία. Το οποίο βέβαια τελικά έκανε με στόχο όπως πάντα να εκτονώσει την κατάσταση.

Τέρμα λοιπόν! 

Με ξεκίνημα την 26 Σεπτεμβρίου, με τις οργανώσεις των εργαζομένων που θέλουν, οι εργαζόμενοι, ας ξεκινήσουν έναν παρατεταμένο αγώνα διαρκείας με όλες τις μορφές που θα τον εξυπηρετούν (απεργίες με καταλήψεις για να σώζεται το μεροκάματο, πορείες, καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων, μαζικό κάλεσμα και άρνηση πληρωμής κάθε φορολογικού χαρατσιού κλπ). 

Γενικευμένη ανυπακοή, αντίσταση και σύγκρουση για μονομερή στάση πληρωμών των δανειστών και διαγραφή του χρέους, για έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ προστατεύοντας τα λαϊκά συμφέροντα για να πληρώσουν τα σπασμένα αυτοί που τα οικονόμησαν σε βάρος μας φορτώνοντας εμάς χρέη και τη χώρα ερείπια, για να ξεκουμπιστούν οι πολιτικοί απατεώνες που μας κάθισαν στο σβέρκο!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

πηγή: "Βαθύ κόκκινο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου