22/10/11

Τα ηνία στην τρόικα με έναν ακόμη νεκρό, για το καλό μας


thumb
της Μιχαλούς

Τέσσερις συνολικά νεκρούς, μαζί με τον 53χρονο οικοδόμο διαδηλωτή, μετρά η Κυβέρνηση, από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης της… 

Και έχεις και τη Βάσω Παπανδρέου, να λέει με «πόνο» ψυχής, από το βήμα της Βουλής ότι αν και έχει συνειδησιακό πρόβλημα θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, τονίζοντας  βέβαια ότι «δεν πάει άλλο»!
Μα τι άλλο θα μπορούσε να πει... ή μήπως δεν έχει καταλάβει ότι δεν πάει άλλο εδώ και πολύ καιρό και ότι το έχουν βουλιάξει το καράβι..

Δεν έχει καταλάβει ότι  500.000 και πλέον πολίτες φώναζαν προχθες: "Φύγετε"! Ζητούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών για να απαλλαγεί  ο τόπος από τα μεσοπροθεσμά τους και τα πολυνομοσχέδια τους.

Μάλλον όχι. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έκαναν για ακόμη μια φορά θάλαμο αερίου το κέντρο ώστε να διαλύσουν τις όποιες αντιδράσεις, μαζί και αυτή του 53χρονου Δημήτρη Κοτσαρίδη ο οποίος εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς, για να μπορέσουν ανενόχλητοι να συνεχίσουν το ξεχαρβάλωμα του κράτους.

Ευτυχώς ακούστηκε έστω και μια διαφορετική άποψη, αυτή της Λούκας Κατσέλη, η οποία χθες φόρεσε το παντελόνι της  και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και είπε το περιβόητο "όχι".

Αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω…
Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε και τώρα αναλαμβάνει τα ηνία η τρόικα, η οποία ήδη έχει προαναγγείλει μόνιμα μέτρα λιτότητας επιπλέον των όσων έχουν ήδη υιοθετηθεί. 

Αλλά μην ξεχνάμε ότι το Διευθυντήριο της «καλής» μας ΕΕ, το οποίο έχει αλυσοδέσει τη χώρα μας και έχει ήδη πιάσει τα στασίδια της, δουλεύει... για το καλό μας.

πηγή: http://topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου