25/10/11

Μέχρι την Τετάρτη οι πρώτες καταστάσεις για την εφεδρεία


Του ΣΤΑΘΗΜέχρι τις 26 Οκτωβρίου καλούνται να αποστείλουν ονομαστικές καταστάσεις για την εφεδρεία οι πρώτοι φορείς που πρόκειται να εφαρμόσουν το νέο καθεστώς.

Όπως καταγγέλλει το Συντονιστικό Ομοσπονδιών και Σωματείων Εργαζομένων ενάντια στις καταργήσεις δημοσίων φορέων και την εφεδρεία, το σχετικό έγγραφο εστάλη σε δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες πριν ακόμη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.

"Είναι χαρακτηριστικό της κυβερνητικής αθλιότητας και αγριότητας το γεγονός ότι πριν καλά-καλά ψηφίσουν το έκτρωμα τους, είχαν ετοιμάσει και έστειλαν σε Δημόσιους Οργανισμούς και υπηρεσίες έγγραφο με το οποίο απαιτούν να σταλούν ονομαστικές καταστάσεις για την εφεδρεία- απόλυση μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Μπροστά σε αυτή την κατάσταση το Συντονιστικό μαζί με όλους τους εργαζόμενους και ανέργους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, θα εντείνει τη δράση του το επόμενο διάστημα με πολύμορφες κινητοποιήσεις", τονίζουν σε ανακοίνωσή τους. 

Μάλιστα, το Συντονιστικό θα πραγματοποιήσει σύσκεψη την Τετάρτη 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στη 1 μ.μ. στα γραφεία του ΟΣΚ (Φαβιέρου 30 – κοντά στο σταθμό Μετρό «Μεταξουργείο»), προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις και το πρόγραμμα δράσης για την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Το Συντονιστικό απαρτίζεται από τις Ομοσπονδίες: ΠΟΣΠΕΡΤ - ΠΟΣΕΙΝ – ΠΟΘΑ – ΠΟΜΕΕΑ –ΟΣΕΤΕΕ και τα Σωματεία: ΟΣΚ – ΙΓΜΕ – ΟΔΔΥ – ΕΟΜΜΕΧ – ΕΘΙΑΓΕ – ΟΠΕΓΕΠ - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΛΟΓΑΚ – ΗΔΙΚΑ – ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ – ΘΕΜΙΣ - ΟΚΑΑ – ΕΛΟΤ - ΕΓΝΑΤΙΑ – ΔΕΠΑΝΟΜ – ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΜΟΔ. 

πηγή: http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου