24/10/11

Προορίζουν την Ελλάδα να γίνει μια κανονική αποικία με κατακτητές και δοσίλογους ντόπιους συνεργάτες τους.

Ούτε στα πιο εφιαλτικά του όνειρα δεν θα μπορούσε να δει κανείς αυτό που σχεδιάζουν άλλοι για μας και εναντίον μας. 

Όσα είδαμε στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης αλλά και διαβάσαμε στον σημερινό έντυπο τύπο είναι τουλάχιστον εξοργιστικά. 

Αν θα υλοποιηθούν όμως εξαρτάτε αν ο λαός βγει στο προσκήνιο με τέτοιο τρόπο ώστε να τους χαλάσει τα σχέδια.

Απ’ ότι διαβάζουμε και ακούμε έρχονται άμεσα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ξένους και ντόπιους πλουτοκράτες, πιο σκληρό ασφαλιστικό σύστημα, άμεση συρρίκνωση του δημοσίου με παραχώρηση λειτουργιών του σε ιδιώτες καπιταλιστές, νέα μείωση μισθών και συντάξεων. 

Κι όλα αυτά με εκχώρηση στους ξένους νταβατζήδες κάθε ίχνους εθνικής κυριαρχίας.

Οσο «στρογγυλεμένα» και να τα λένε τα συστημικά κανάλια, τα γεγονότα επιβεβαιώνονται από αυτά που διαβάζουμε στον Κυριακάτικο τύπο: 

«Οπως τονίζεται αρμοδίως, μεταξύ άλλων, το σύστημα φορολόγησης θα παραχωρηθεί στους Γερμανούς, η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού στους Γάλλους και οι ιδιωτικοποιήσεις στους Ολλανδούς. Η βοήθεια που θα προσφέρουν οι χώρες της ευρωζώνης προς την Ελλάδα θα βαπτιστεί τεχνική, αλλά επί της ουσίας είναι πλέον σαφές ότι οι ξένοι θα διοικούν από εδώ και πέρα τα περισσότερα υπουργεία ..»
Βλέπουμε πλέον καθαρά ότι προορίζουν την Ελλάδα να γίνει μια κανονική αποικία με κατακτητές και δοσίλογους ντόπιους συνεργάτες τους.

Αν όμως ο παράγοντας λαός βγει δυναμικά στο προσκήνιο απομονώσει εχθρούς και «φίλους» του τότε τα σχέδια όσων οδηγούν σε παντελή πτώχευση τον ελληνικό λαό και ξεπούλημα του τόπου, θα μείνουν στα χαρτιά.

πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου